Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen a cuki csaj?
Figyelt kérdés
Mármint ha cuki orrú,szép mosolyú,göndör hajú,kismellű,vékony,jóseggű (ezek visszajelzések,nem én költöttem) vagyok,akkor cukinak számítok?2012. jún. 25. 16:12
21/22 A kérdező kommentje:
Igazad van, azt a 'több' szócskát kihagytam :) tááárgytalan. ;)
2012. júl. 26. 16:50
22/22 EvilGamer válasza:
Szerintem anyyira nem is a kulso szamit hanem a belso de attol fugg mert en pl:14eves vagyok es te?!de folytatom a gondolats menetemet es persze nekem a.kulso is szamit nekem a nem nagyon vekony nem nagyon kover lanyok tetszenek es a mell meg segg nelegyen nagyon kicsi az orra legyen cuki az arca is a termeszete is de persze neha legyen hatarozott es velem egykoru ja es a haj nekem az nagyon "fontos,, mert legyen hosszu dus barna es jol meglegyen csinalva a frizije hat ennyit errol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!