Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki akinek van ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki akinek van ebben tapasztalata? Kérem írjon

Figyelt kérdés
Elutazom külföldre ,valószínüleg sok ideig ,de fél évente haza fogok jönni.Itthon hagyok egy lányt,akivel nagyon szoros kapcsolatot ápoltunk az utóbbi időben,habár volt ,hogy nem beszéltünk ,de mégis keresett,irt és mondta hogy gondol rám sokat,én már az elején beleszerettem.De nem volt idő ,hogy kibontakozzon ez az egész,meg keveset is találkoztunk,nem volt sok ideje és nekem sem.Ekkor ők külön voltak a barátjával, akivel előtte éveken át együtt voltak.Most együtt vannak megint, van esély rá hogy ha hazajövök még előjönnek ezek az érzelmei irántam?És nem felejt el?és megpróbálhassuk újra mikor már ő is egyedül lesz?Mit gondoltok
2012. febr. 21. 15:41
 1/3 Vicuska87 ***** válasza:
Háát ha az ember tudná mi lesz fél év múlva, de jó is lenne!
2012. febr. 21. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
MIből gondolod, hogy egyedül lesz ha most van valakije? Azt írod, fél évente jössz haza. SZerintem kint keress valakit mert itthon nincs az a kapcsolat ami kibírná ezt.
2012. febr. 21. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy lepontozol az őszinteségemért, de tudd, hogy nem sok esélyed van. Szerintem lépj tovább és ne emészd magad. Majd jön másik. Ha annyira szeretne nem ment volna vissza a volt pasijához.

Felejtsd el!

2012. febr. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!