19 éves fiú vagyok még szűz, és lányok szerintetek hogy lenne jobb az elsőnél? Hogy a barátnőm is szűz lenne vagy hogy ő már nem szűz? Akinek van ebben tapasztalata szerinte hogy jobb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 18:29
1/8 anonim válasza:
Attól függ,hogy kit szeretsz. De szerintem,ha ő is szűz.
2/8 anonim válasza:
Hátt nem ettől függ.. (: csak legyen vmi. szerelem.. vagy nagy kötődéss.. (= ne veszicsd el azért mert ez már talán ciki lenne 19 éves korban.. mert sokan azt hiszik ciki..soha nem késő.. (: Én részemről mind1 csak ahogy mondtam "szereles" legyek.. ő iss érezzen valamitt..
3/8 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha szűz. Amúgy ha igazi kapcsolat akkor nem nagyon számít...
4/8 A kérdező kommentje:
Alap hogy csak igazi kapcsolat legyen és a 2.kommentelővel teljesen eggyetértek:)
Szerencsére nem olyan vagyok mint eggyesek manapság ha értitek.
2010. máj. 8. 18:36
5/8 anonim válasza:
Lányfüggő. Egy tapasztaltabb jobban tud irányítani, jobban tudja, hogy mire van szüksége.
Ellenben egy szűzzel meg lehet az a belső, lelki plusz, hogy most mind a ketten először élitek át.
6/8 anonim válasza:
Ha nem szűz akkor ő tud irányítani, mit hogy kell, ha szűz, akkor óvatosan kell bánni vele, és vigyázni, mert az 1. szexuális kapcsolat nagyon fontos nekik, és ha nem, jó akkor...
7/8 anonim válasza:
Ha nem vagy olyan, mint "eggyesek", akkor miért tetted fel egyáltalán a kérdést? Ha ez alapján választasz barátnőt, akkor inkább meg se próbálj szaporodni...
8/8 A kérdező kommentje:
Mondta valaki hogy ez alapján öcsisajt???!!!
2010. máj. 8. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!