Fiúk nektek jobb ha egy szűz lánnyal szeretkeztek mint egy tapasztalttal? (Lent a többi)
"És miért jobb egy szűz lány?"
Nem jobb! Isten mentsen meg a szüzektől, mindig is menekültem tőlük ...
Kinek mi tetszik.
Én biztos félnék egy szűz lánytól, főleg hogy nem szeretek másokat megrontani semmilyen téren. De valakinek bejön ez...
Mindenképp szűz lánnyal szeretném elveszteni a szűzességemet.
Már a tudat is visszataszító, hogy élőttem páran már "döngették".
jobb,mert tudom hogy mással nem volt.. meg ha már velem veszti el,akkor biztos szeret és megbízik bennem..
én így gondolom..
Ezt már nekem valaki magyarázza el nekem, hogy miért jobb, ha mással még nem volt?
Szex: csináljuk egy fél életen át, felnőtt korunk 80%-ban (min.). Ahogy eszünk, alszunk, stb. ... finomabb egy étel, ha olyat más előttünk még nem kóstolt?
Akivel elveszíted azzal a legritkább esetben élsz le egy életet. Egy átlag embernek is van tízen pár szexuális kapcsolata életében. Egy életrevalóbbnak 2-3x annyi ... és nemtől függetlenül. Hogyan elvárható ekkor, hogy a partneremnek ne legyen előttem más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!