Igaz hogy egy srácnak sokkal jobb egy szűz lánnyal lefeküdnie mert az szűk?
ez nálam nem igaz!
van akinél igen van akinél nem...
nme minden csaj vérzik és nem mindenkinek fáj.
A hüvely mérete biológiailag determinált, függ a testarányoktól és a szervek méretétől, csípő szélességétől stb. Plusz izom munkával (akár az idegességtől is) be lehet szűkíteni...
Plusz ehhez jön még a srác és a csaj testarányai közti különbség. Ha a srác 2méter tíz magas, a csaj meg egyötvenöt, akkor valószínüleg lehet méretbeli eltérés intim méretekben is.
A hüvely arra lett kialakíva hogy ki tudjon jönni rajta egy gyerek. Vagyis tágulákony. Ha megfelelő előjáték van, mindketten készek az aktusra és figyelnek egymásra, akkor be tud nedvesedni és ellazul annyira, hogy ne fájjon.
Ez emberektől függ! Valaki igen a szüzeket szereti ,azért ,mert a férfi tudja ,hogy ezen még nem mentek át 6000-ren ő csak az enyém..! Ez nyugodt tudatot ad nekik..! De viszont sok férfi úgymond fél a szűz lányoktól,mert nyafognak,hogy fáj stb-stb..! Szóval én úgy gondolom ki mit szeret!
Ha nagyon szűk az a pasinak is fáj..
18/L
NEM azért jobb szűzlánnyal mert bennem van a tudat hogy előttem még nem volt senkivel. és engem szeret annyira hogy nekem adja magát először. és az lenne a legjobb ha utoljára is : )
de kitudja mit hoz a jövő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!