Melyik a "jobb"? Ha a lány szűz és a fiú nem, ha a fiú szűz és a lány nem, vagy ha mind a ketten azok? (lent)
Ugyanis a barátom ma nálam alszik, és mind a ketten szüzek vagyunk. Csak kérdezem, hogy melyik amugy a legjobb, melyik a kevésbé "fájdalmas" ha mondjuk a fiú "tapasztaltabb" vagy a lány? És milyen ha mind a kettőnknek most lesz az első?
Kérhetnék kort és nemet is? :)
Előre is köszi.!
(am én 18 vagyok és a barátom is 18)
Szerintem ha a fiú tapasztaltabb az sokkal jobb..
majomf@szXD
Blabla18:
köszi. a választ.! :)
Ja,amúgy 18 vagyok és lány.:D
Nem lesz semmi gond nyugi,biztos,hogy ráéreztek a dologra.XD
én csak arról tudok nyilatkozni, milyen, ha mindkettő szűz, ill. milyen volt, mikor én már nem voltam, és a következő partnerem az volt.
1. mindketten szüzek voltunk. nem volt ügyetlen, tudta, mi a dolga. :D jó is volt, 1 kis fájdalmat éreztem kb. 5 másodpercig. utána félórával volt 1 kicsit rossz, de csak annyira, mintha megvágtam volna az ujjam kb.
2. először pettingeltünk, és belejött, az sem volt para.
Nem fintorogtam, hogy nem tudja azonnal a káma-szutra minden részletét. :D később ő is ügyeske lett. :)
elsőnél egyébként nem tudtuk, hogy a másik szűz, mert kalandnak indult(mindketten el akartuk már veszíteni.) aztán utána fél évig jártunk. :D
én a párommal azok voltunk mond2-en és nem volt semmi gond :D minden ment ahogy kell...
azota is együtt vagyunk több mint2 éve
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!