Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok a kereken 160cm-es lányokról? Jobb, ha a lány magasabb, vagy az, ha ilyen kicsi?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 12:27
1/10 anonim válasza:
ha ilyen kicsi és még KEREK is...
fúú, akkor nem jön be :D
2/10 anonim válasza:
szerintem jó én pld csak azt tartom főérvnek egy fiu lány kapcsolatba hogy azért legyen kisebb a fiunál vagy ha nagyobb akkor se tul feltünően mertm ilyen már mikor a fiu bujik a lányhoz meg a lány lehajol ha csókot akkar adni a fiuxdxd
3/10 anonim válasza:
hat azert picit magasabb lehet persze mondja ezt egy 180as srac...
4/10 anonim válasza:
kicsit több elbasztad ha nekem szolt.....
5/10 anonim válasza:
Alacsony. Nálam az alsó határ 175 centi.
6/10 anonim válasza:
Teljesen jó, főleg egy 170 centiméteres embernek :D
8/10 anonim válasza:
A 160 cm nőben teljesen átlagos. Antropometriai szempontból egyáltalán nem alacsony. Szerintem az iylen lányok kifejezetten aranyosak, és csinosak tudnak lenni. És még a puncijuk is szűkebb.
9/10 anonim válasza:
a puncijuk is szűkebb?:D:D:D Ezt hogy...:D
10/10 Kistál_és_a_bor válasza:
Ha 160, akkor 160. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!