FIÚK! Mi a jó abban, ha egy lány szűz? Jobb mint egy tapasztalt csaj?
Figyelt kérdés
15-30 év körüliek válaszát várom:D2010. szept. 4. 18:29
1/25 Kamuuu válasza:
Hát mert még friss és senki se ment át rajta
2/25 anonim válasza:
hát szerintem jó is meg nem is. de mivel még szűz vagyok jobb lenne egy szűz lánnyal, de most nincs senki, de ha valaki gondolja dobjon egy privit(nem muszáj szűznek lennie)
17f
3/25 A kérdező kommentje:
15 vagyok és szűz :D
2010. szept. 4. 18:31
4/25 A kérdező kommentje:
s még egy ideig az is szeretnék lenni,szal erről ennyit :)
2010. szept. 4. 18:32
5/25 anonim válasza:
Mert, ha egy Nő Nekem adja a szüzességét, akkor feltátelezhetően komolyan gondolja a dolgot. Értelmes Nő nem adja szüzességét egy egyéjszakás kapcsolatért.
6/25 anonim válasza:
az első fontos egy lány életébe.. meg egy fiúéba is és szűz lány azért jó mert te vagy az első.. és az ugy jobb mintha 20 adik lennél
7/25 anonim válasza:
elöttem lévö jol mondja nicns szétku*va és valoszinüleg szeretni is fog
8/25 A kérdező kommentje:
kort is kérek:D ha nem gond:)
2010. szept. 4. 18:34
9/25 anonim válasza:
18:33
Magyarul aki nemszűz, az szét van kúrva?
Amúgy nem tudnám megmondani, megtiszteltetés, de semmi több az, ha elveszem egy lánynak. Viszont egy tapasztaltabb nő lehet tud újat mutatni, vagy élvezetesebb vele, de sajnos ezt még nem tapasztaltam... Általában én vagyok felül, aztán a csaj felveszi a farönk stílust... Lehet velem van a baj... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!