FIÚK! Mi a jó abban, ha egy lány szűz? Jobb mint egy tapasztalt csaj?
Figyelt kérdés
15-30 év körüliek válaszát várom:D2010. szept. 4. 18:29
11/25 anonim válasza:
Sokkal jobb a szűz, még ha tapasztalatlan is. Az gáz, ha mondjuk egy 16 évesen már 10en átmentek. 19/f
12/25 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:33
16/f vagyok és pl az a lány szét van szerintem akinek 18 eljött 3 nál több személlyel volt
13/25 A kérdező kommentje:
s egy fiúnak miért nem gáz,ha nem szűz?
Úgy értem ha egy lány már átesett az első alkalmon,vagy esetleg 2x már rögtön k.rvának tekintik,a fiúknál pedig ez egyáltalán nem így van..sőt,talán náluk még büszkeségnek számít.Miért van ez?Vagy én tévedek?:)
2010. szept. 4. 18:43
14/25 anonim válasza:
18:41
Ha neked 18 éves korodra már 10 csaj megvolt, akkor nem leszel te is szétkúrva?
15/25 anonim válasza:
Mert mi rögtön krvák vagyunk ha több férfival voltunk, de aférfiak a kivételek minden ilyenbe. Nekik nem baj ha 100 nővel voltak 1ütt, akkor csak ők lesznek a jók.:)
16/25 anonim válasza:
de nekem még egy csaj se volt meg.. .. szóval.. nem feküdtem le még senkivel se
17/25 anonim válasza:
semmi nem jó benne. először össze-vissza vérez téged,utánna meg úgy fog hozzád ragaszkodni amiért elvetted a szüzességét hogy ha agyonvered sem tudod majd elzavarni.és csak zaklat és zaklat még akkor is ha neked már rég új baraátnőd van.
18/25 anonim válasza:
nag igen, igazságtalan h a fiúkat nem k*rvázzák le, de azért valljuk be jobb egy tapasztalt fiú, mintha csak ügyetlenkedne, azért ez nálunk lányoknál még elfogadható, de a fiúknál épp ezért nem annyira:P XD
19/25 anonim válasza:
19:29 kicsit durva megfogalmazás, de a lényegét tekintve egyetértek vele. Én is utálnám, ha szűz lánnyal kerülnék össze.
20/25 A kérdező kommentje:
igaz:))
2010. szept. 4. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!