FIÚK! Mi a jó abban, ha egy lány szűz? Jobb mint egy tapasztalt csaj?
Figyelt kérdés
15-30 év körüliek válaszát várom:D2010. szept. 4. 18:29
21/25 anonim válasza:
19:29 Egyet értünk pedig lány vagyok. Én egy fiúval jártam így. Szűz volt jártunk 1 évig és még a mai napig zaklat pedig azóta eltelt több mint 5 év. :S
22/25 anonim válasza:
olyan izgató a dolog, hogy még soha senki más nem volt benne. bár nekem csak akkor kellene szűz lány, ha tényleg szeretném. ilyen rövidtávú dologra inkább a tapasztaltabb.
25F
23/25 anonim válasza:
A szűz csajoknak nincs annyira kitágulva és állítólag a fiú is jobban élvezi
A tapasztaltabb pedig új dolgokkal is elő tud állni az is jó benne...
a ragaszkodás meg felesleges szerintem
E16
24/25 anonim válasza:
mert kívánatos, hogy még senki nem nyúlt hozzá, és ha én benne vagyok, utána is folyton kívánom, mert az enyém volt először :P
19/F
25/25 anonim válasza:
én szeretném 1 szüz lánnyal elvesziteni. azt mondják hogy abbol csak a bénázás van... de ha szeretitek egymást és már oda jutottatok akkor a bénázás sem számit:D az sem baj hogy ha nem szüz mert akkor tapasztalt és tud vezetni de már nemtudom:S jobb lenne ha szüz lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!