15 es fel eves lany vagyok es szuz. Hogy jobb, ha szerelembol vagy alkalmibol vesztem el a szuzesegemet?
Ez a pasi szerintem nem akar komoly kapcsolatot, csak ezzel hülyít.. Megfektet és majd azt mondja hogy hát nem vagy az ágyban jó, úgyhogy bocs.. Ő jól fog járni, mert +1 trófea. De te meg sajnálni fogod!
Figyelj nekem is lett volna rá lehetőségem, de nemrég, szerelemből adtam oda a szüzességem egy fiúnak, akivel kb 1 hónapos petting után egyátalán nem fájt az első szex..
Rég rossz, ha ennyi bizonytalanság van benned a szüzesség elvesztéssel kapcsolatban. szerintem még várjál vele, nem ő az egyetlen fiú, akinek majd tetszeni fogsz!
Hát ebből a kérdésből nekem elég nyilvánvaló hogy te még erre nem vagy elég érett. Persze hogy szerelemből jobb elvesziteni, ha csak úgy beleméssz valakivel hogy lefeküdjetek nem fog rád vigyázni, márpedig akkor igencsak fájdalmas tud lenni és rossz.
Majd lesz barátod akivel dúl majd a szerelem és utána jön a szex, ráérsz még, nem maradsz le semmiről ha vársz még ezzel.
15 és fél évesen már lehetne annyi eszed,hogy el tudd dönteni,hogy egy ilyen pasi csak meg akar dönteni.Ugyanannyi idős vagyok,de komolyan mondom,ezt a naívságot tanítani kéne.
Válaszolva a kérdésre :) :DDD
Szerelemből a jobb.
És ha ennyire éretlen vagy,akkor sztem még várj kábé 2 évet,mert annyival vagy lemaradva,az átlagos 15 és FÉL éves gondolkodástól.
Le lehet pontozni,úgyis tudom,hogy igazam van :D (L)
Szerintem nézz egy kicsit a pasi múltjába.Ha volt márr sok barátnője akkor nemhinném hogy ilyen fiatalon akarna komoly kapcsolatot.Egyszer egy 19 pasi rámszált hogy komoly kapcsolatot szeretne meg hogy tetszek neki meg a többi rizsa.De nemet mondtam neki hiába próbált csábítgatni a jópofijával.Mivel rengeteg barátnője volt majdnem a fél város vele járt.Régebben szinte minden nap más lánnyal láttam az utcán.Sőt még a legjobb barátnőm is a volt barátnője volt.Neki is azt mondta hogy komoly kapcsolat meg minden aztán a végén dobta a barátnőmet.
A pasival nemvagyok valami beszélőviszonyban de az eggyik haverjával egész jól kijövök.Az nem olyan szoknyavadász mint a haverja.Ő olyan komolyabb típus.
Szóval szerintem várjál az igazira.Nem maradsz le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!