Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 es fel eves lany vagyok es...

15 es fel eves lany vagyok es szuz. Hogy jobb, ha szerelembol vagy alkalmibol vesztem el a szuzesegemet?

Figyelt kérdés
nekem most nincs baratom de egy fiu aki jol nez ki megkerdezte ha akarok vele egy komoly kapcsolatot de o nem egy komoly srac es azt mondta nekem hogy o meg kell nezze hogy milyen a lany az agyba , o mindjart 18 eves lesz es minden aron akar egy komoly kapcsolatot , en nem tudom mit tegyek nem tudom ha fog tetszeni neki de azt mondta ha szuz vagyok akkor biztos fog tetszeni , en nem tudom biztosra ha fel vagyok ra keszulve szeretnem de nem is nagyon nem tudom mit tegyek egyesek azt mondjak jo ha aval vezted el a szuzeseged akit nem szeretsz csak egy kozeli barat masok peddig azt hogy szerelembol jobb mert szerelembol teszem csak az a bj hogy nincs baratom, ezert kerlek segitsetek mert nem tudom mit tegyek
2008. aug. 23. 22:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi szerintem nem akar komoly kapcsolatot, csak ezzel hülyít.. Megfektet és majd azt mondja hogy hát nem vagy az ágyban jó, úgyhogy bocs.. Ő jól fog járni, mert +1 trófea. De te meg sajnálni fogod!

Figyelj nekem is lett volna rá lehetőségem, de nemrég, szerelemből adtam oda a szüzességem egy fiúnak, akivel kb 1 hónapos petting után egyátalán nem fájt az első szex..

Rég rossz, ha ennyi bizonytalanság van benned a szüzesség elvesztéssel kapcsolatban. szerintem még várjál vele, nem ő az egyetlen fiú, akinek majd tetszeni fogsz!

2008. aug. 23. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha "odadobod" most magad akárkinek, csak mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtől, azt nagyon meg fogod bánni, mert jönni fog majd a nagy Ő, és neki mit adsz majd? Várj még ezzel egy kicsit szerintem!
2008. aug. 23. 23:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ahogyan elkezded élni a szexuális életed meghatározó lesz az jövőbeni életedben azaz hatni fog rá. Ha most azt tanulod meg hogy sexelj a világba bárkivel aki tetszik akkor kevés esélyed lesz arra hogy megtanuld a szeretkezés igazi lényegét(azaz a szerelem új szintjét) és csak az üres élvezet marad ami sokkal kevesebb...
2008. aug. 23. 23:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebből a kérdésből nekem elég nyilvánvaló hogy te még erre nem vagy elég érett. Persze hogy szerelemből jobb elvesziteni, ha csak úgy beleméssz valakivel hogy lefeküdjetek nem fog rád vigyázni, márpedig akkor igencsak fájdalmas tud lenni és rossz.

Majd lesz barátod akivel dúl majd a szerelem és utána jön a szex, ráérsz még, nem maradsz le semmiről ha vársz még ezzel.

2008. aug. 24. 00:24
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

15 és fél évesen már lehetne annyi eszed,hogy el tudd dönteni,hogy egy ilyen pasi csak meg akar dönteni.Ugyanannyi idős vagyok,de komolyan mondom,ezt a naívságot tanítani kéne.

Válaszolva a kérdésre :) :DDD

Szerelemből a jobb.

És ha ennyire éretlen vagy,akkor sztem még várj kábé 2 évet,mert annyival vagy lemaradva,az átlagos 15 és FÉL éves gondolkodástól.

Le lehet pontozni,úgyis tudom,hogy igazam van :D (L)

2008. aug. 24. 01:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
jézusom! Az egy szélhámos! Ezzel ő is tisztában van, csak ki akar használni. Nagyon meg fogod bánni ha egy ilyen pacáknak adod a kincsed. Várj még vele, ki tudja, a közeljvőben is eljöhet egy olyan srác akit megszeretsz annyira, és ha nem is szerelem, de tisztelet van köztetek.
2008. aug. 24. 02:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézz egy kicsit a pasi múltjába.Ha volt márr sok barátnője akkor nemhinném hogy ilyen fiatalon akarna komoly kapcsolatot.Egyszer egy 19 pasi rámszált hogy komoly kapcsolatot szeretne meg hogy tetszek neki meg a többi rizsa.De nemet mondtam neki hiába próbált csábítgatni a jópofijával.Mivel rengeteg barátnője volt majdnem a fél város vele járt.Régebben szinte minden nap más lánnyal láttam az utcán.Sőt még a legjobb barátnőm is a volt barátnője volt.Neki is azt mondta hogy komoly kapcsolat meg minden aztán a végén dobta a barátnőmet.

A pasival nemvagyok valami beszélőviszonyban de az eggyik haverjával egész jól kijövök.Az nem olyan szoknyavadász mint a haverja.Ő olyan komolyabb típus.

Szóval szerintem várjál az igazira.Nem maradsz le semmiről.

2008. aug. 24. 10:04
 8/17 anonim válasza:
100%
IGAZUK VAN ,VÁRJÁL OLYANRA AKIT AZERETNI FOGSZ!
2008. aug. 24. 10:29
 9/17 A kérdező kommentje:
koszonokm a valaszokat es meg varok velemenyeket
2008. aug. 24. 12:49
 10/17 anonim válasza:
100%
HA azt akarod hogy szép és feledhetetlen legyen akkor csak szerelemből!!!!! az se baj ha csak jön de azt mondják az elsőnek kell hogy szép legyen mert ha elcseszed akkor utánna a többi se lesz valami gyönyör:S:S vagy is már nem úgy állsz majd hozzá...:S szal CSAK SZERELEMBŐL!!!
2008. aug. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!