Mitől lesz jobb a szeretkezés, mint a petting?
Előre megkérek mindenkit, az undok, bunkó válaszokat mellőzzétek!!!! Nem vagyok se primitív, se fogyatékos, mégcsak tini se, egyszerűen csak tudatlan vagyok, de ez meg érthető és pont azért írtam a kérdést, hogy ne legyek tudatlan. Azért nem vesztettem el eddig a szüzességem, mert olyannal akartam, akit szeretek.
Szóval, készülünk az első szeretkezésre, én is szűz vagyok és a barátnőm is. A petting elképesztően jó, óriásiakat élvezünk. De nehéz elképzelni, hogyan lesz a szeretkezés legalább ilyen jó. Mert gondolom onnantól mindenki áttér a szeretkezésre és a pettinget elhagyja, nem? Próbáltam már óvszert húzni a farkamra, de sokat nem érzek, kevésbé vagyok merev és csak sokára élvezek el. Barátnőmnek meg fáj, szűk ha ujjazom. Hogy lesz ennek akkora varázsa, hogy jobb legyen a pettingnél?
22F
Helló
A petting egyenlő előjáték:) mint ahogy már írta is előttem lévő. Ha eldurransz hát töltési idő alatt kényeztesd te a párodat. Ha fáj neki ha ujjazod akkor még nem izgult fel eléggé hozzá. Gumiból van sokféle nekem igencsak válogatni kellet mire megtaláltam azt amelyik jó. sajnos a legtöbb olyan mint amit te is leírtál de hát ez van. De ugyanolyan jó sosem lesz gumival mint nélküle (zokniban lábat mosni)
Sokkal jobb szeretkezni mint pettingelni egyszerűen azért mert a farkadat egyszerre sokkal több inger éri mint kézimunkánál vagy orálnál.
Üdv 36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!