Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 es fel eves lany vagyok es...

15 es fel eves lany vagyok es szuz. Hogy jobb, ha szerelembol vagy alkalmibol vesztem el a szuzesegemet?

Figyelt kérdés
nekem most nincs baratom de egy fiu aki jol nez ki megkerdezte ha akarok vele egy komoly kapcsolatot de o nem egy komoly srac es azt mondta nekem hogy o meg kell nezze hogy milyen a lany az agyba , o mindjart 18 eves lesz es minden aron akar egy komoly kapcsolatot , en nem tudom mit tegyek nem tudom ha fog tetszeni neki de azt mondta ha szuz vagyok akkor biztos fog tetszeni , en nem tudom biztosra ha fel vagyok ra keszulve szeretnem de nem is nagyon nem tudom mit tegyek egyesek azt mondjak jo ha aval vezted el a szuzeseged akit nem szeretsz csak egy kozeli barat masok peddig azt hogy szerelembol jobb mert szerelembol teszem csak az a bj hogy nincs baratom, ezert kerlek segitsetek mert nem tudom mit tegyek
2008. aug. 23. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nos, én egy olyan emberrel tettem meg elsőnek akibe szerelmes vagyok fél évig, ő a volt pasim, 2 hónaig jártunk anno, és szakitott velem, de most összefutottunk és éreztem azt amit rég, lefeküdtem vele! persze már nincs köztünk semmi, az első volt, nem bántam meg és isteni volt:) de ott volt a fontos szó h "SZERELEM" ezt az érzést várrd meg, és akkor ha akarod eljöhet az idő:) sok sikert:)
2008. aug. 24. 22:04
 12/17 A kérdező kommentje:
de ha szereted es lefekszel vele miutan szakitok vagy mind a te esetedbe hogy osszefutottal a volt paiddal akit szeretsz meg az utan sokat fogosz szenvedni
2008. aug. 25. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A pasi hülyít téged, meg akar dugni, aztán odébbáll,ennyi.

Szerintem ne feküdj le vele, 15 évesen még nem késtél le semmiről ( nem írom, h túl fiatal vagy, mert sajnos olyan világban élünk, amilyenben), és ne egy töketlen 18 évessel bénázz, hanem egy érettebb, tapasztaltabb férfit válassz, mert bénázással jó sok időre elkúrhatja a szexuális életedet! Nem baj, ha nem vagy szerelmes a pasiba, akivel először vagy, de ha nem kívánod, akkor ne menj bele semmiképp.

2008. aug. 25. 23:23
 14/17 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat tanultam beloluk
2008. aug. 27. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
a kulcs mondat az irományodban, kedves kérdező az az, hogy "nem tudom biztosra h fel vagyok rá készülve". ezek után nem is kell magyarázni, hogy miért ne feküdj le a sráccal
2008. aug. 28. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem minden féleképpen ugy veszisd el a szüzeséged hogy utánn ne bánd meg.

vagy is csak is csak a szerelmeddel

mert ha egyalkalo akkor lehet hogy nemfogod élvezni ugy mintha a szrelmeddel.

2008. aug. 30. 12:41
 17/17 anonim válasza:
msn?
2011. aug. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!