Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sürgős válaszra van szükségem akinek van ebben tapasztalata kérem válaszoljon többet érzek iránta mint egy barátság de nem vagyok teljesen belezúgva és most csalódott bennem, mit tegyek?
arról van szó hogy van egy lány akivel kb már egy éve neten hülyülünk és nagyon jó barátok vagyunk, többet éreztem iránta mint egy barát iránt de nem voltam nagyon bele zúgva, tehát egy nagyon nagyon mély barátságról van szó, megkért hogy találkozzunk 350km-re lakik tőlem felmentem hozzá 3 napra és tényleg úgy mentem fel hozzá hogy semmilyen komoly szándékom nem volt vele kapcsolatban, és nem csak miatta mentem fel csak ő kért meg rá, na most ma elmondtam neki hogy többet érzek iránta mint egy barát iránt de nem sokkal, és most teljesen ki van borulva és nagyot csalódott bennem, mert hogy én olyan vagyok mint a többi, és hogy belé mindenki csak szerelmes tud lenni, mit csináljak, nem is akar látni, de nagyon szeretem a társaságát és most teljesen csalódott bennem és látni se akart, nagyon szépen kérem hogy valaki segítsen, nem tudom sehogy se meggyőzni hogy nem vagyok belezúgva
mit csináljak, mit tegyek, hogy újra jóban legyünk egymással, mert a legjobb barátom már 3 éve kiköltözött kanadába és akkor 1 hónapig hozzám se lehetett szólni, nem akarom ezt újra átélni, belehalnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!