Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belezúgni a "Barátság extrákkal" barátomba? :S Mit tegyek? (lent)
Szóval lefeküdtünk 4szer, csak úgy piás állapotban, másnak kacagtunk rajta és kész. De az utóbbi napokban abszolút nem tudom kiverni a fejemből, egyfolytában rá gondolok és szeretném, ha most is vele lehetnék...
Egyik alkalommal teljesen gyengéd volt az egész, ölelgettet, puszilgatott, odabújtam hozza és úgy aludtunk el. Akkor meg is beszéltük, hogy pár nap múlva találkozunk de semmi pia meg bármi, csak filmezés, ilyenek, hogy derüljön ki most mi is van. Aztán persze nem keresett, ritkán keres ő engem, pedig vannak elejtett megjegyzései, amiből akár az is következhetne, hogy többet szeretne tőlem ő is... Nem tudom, nagyon rossz ez a helyzet. :/
Én 2O éves vagyok, ő 22.
Ha akarna vmi konkrétat,már mondta volna.
Sajnálom.
Én a másik oldalon vagyok, egy nővel belementem ilyen kapcsolatba és belém szeretett. Persze én is gyengéd voltam, ölelgettem, csókolgattam, talán itt rontottam el.
Amit ajánlok neked: ne húzd mint a rétestésztát. Üljetek és beszéljétek meg. Mond el neki őszintén, hogy elkezdtél többet érezni iránta és mit gondol erről. Picit műanyag szaga lesz, hogy így szintetikusan megbeszélitek, de azt hiszem miután négyszer lefeküdtetek nem nagyon van már mit titkolni és illedelmeskedni.
A beszélgetés arra jó lesz, hogy dől valamerre a szituáció, mert ami most van, az a legrosszabb. Nagyon fontos: ha elutasít, de felajánlja, hogy továbbra is d*gjatok, abba ne menj bele, mert meg fogod ismerni a földi poklot, "heroinista leszel aki a napi adajáért bármire képes lesz", ha érted mire gondolok.
Sok szerencsét!
Akkor veszett ügy? Jobb, ha nem keresem, igaz? Nem tudom miért csinálja ezt velem...
Utolsó, értem, hogy miről beszélsz, sajnos... :) Megpróbálom hagyni őt és kész. Persze nem könnyű, bulik utána mindig összekeveredünk valahogy és olyankor annyira jó, hogy ott van velem... Húha, nem vagyok magamnál!!!
Mégis hogy lehet azt megcsinálni, hogy sose írjak neki? Még bulik után se, mikor egyedül kell hazajönnöm és olyan rohadtul hiányzik egy ölelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!