Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek belezúgni a "Barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belezúgni a "Barátság extrákkal" barátomba? :S Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval lefeküdtünk 4szer, csak úgy piás állapotban, másnak kacagtunk rajta és kész. De az utóbbi napokban abszolút nem tudom kiverni a fejemből, egyfolytában rá gondolok és szeretném, ha most is vele lehetnék...

Egyik alkalommal teljesen gyengéd volt az egész, ölelgettet, puszilgatott, odabújtam hozza és úgy aludtunk el. Akkor meg is beszéltük, hogy pár nap múlva találkozunk de semmi pia meg bármi, csak filmezés, ilyenek, hogy derüljön ki most mi is van. Aztán persze nem keresett, ritkán keres ő engem, pedig vannak elejtett megjegyzései, amiből akár az is következhetne, hogy többet szeretne tőlem ő is... Nem tudom, nagyon rossz ez a helyzet. :/

Én 2O éves vagyok, ő 22.

2011. okt. 23. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kutykutuka
2011. okt. 23. 00:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaa, hát akkor ő nem barát extrákkal, csak egy dugócimbi. Akkor nem is kell beszélgetni, szimplán kezdeményezz, csábíts, stb.
2011. okt. 23. 00:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, bár akkor én együtt voltam a csávóval és utána volt ez a sexes dolog.. gyakran nem tudtam, h mivan, mert olyan érzelmes volt, meg puszilgatott, simogatott, ölelgetett, nagy szerelems szemekkel nézett rám és mindig összebújva aludtunk el... (közben ő meg azt mdotna valakinak, h ja ebben full semmi érzelem...) Igazából az a kérdés, h neked megéri e, hogy ezen agyalj..nekem szerintem nem érte meg, de lehet, h megint ugyan ezt tenném...:S
2011. okt. 23. 00:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Dehogyis, jóval előtte ismertem, mint hogy össze kezdtünk járni néha... Ez csak most alakult ki, már kb. 4 éve ismerjük egymást, az utóbbi időben lettünk ilyen hülyék. :)) :S

Nem tudom kezelni ezt a helyzetet, nagyon rossz... Most akkor tényleg nem tudom, hogy mit kellene tennem.

Ha hagyom és nem írok neki, az okés???

2011. okt. 23. 00:46
 15/17 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy van egy másik srác,vagy ha szoktatok barátokkal együtt menni valahova,hiv egy fiút magaddal :D ha féltékeny lesz az jó jel :D
2011. okt. 23. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
amugy meg ne hagyd kihasználni magad,mond meg neki ha csak szexelni akar keressen mást.
2011. okt. 23. 09:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt fogom tenni, köszönöm nektek!! Legközelebb ha hív, elmegyek, de ott akkor majd bejelentem, hogy no sex, ha csak annyit akar mert ez így nekem nem ok. Ha pedig csak beszélgetünk erről-arról, akkor fogom mondani, hogy mennyire nyomul rám egy aranyos srác, szerinte mit csináljak? :))
2011. okt. 23. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!