Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért nem lehet kiismerni? Lehet hogy többet érez mint csak barátság?
Van egy lány akivel nagyon jóban vagyunk..úgymond legjobb barátok, már volt róla szó, hogy legyen-e több kettőnk között mint szimpla barátság, de elvetettük (ez volt kb. másfél hónapja) azóta minden nap találkozunk, együtt járunk mozizni, vásárolni, szinte minden hétvégét együtt töltünk, legtöbbször azért, mert ő találja ki hogy találkozzunk.
Viszont én félek elmondani, neki hogy mit érzek igazából, mert ha ő nem úgy érez mint én akkor elveszítem, de azt meg nem akarom! Tehát a kérdés: létezik, hogy ő is úgy érez mint én?
Ó voltam én már ebben a cipőben, megszakítás nélkül három évig. Mondd csak el neki, ha tényleg legjobb barát, akkor akkor sem fog eltávolodni tőled, ha nem is szeretne többet.
20/F
Nagy divat lett a fiu-barat, aki adott helyzetekben egy lany baratno szerepet tolti be es aztan akirol mindenki azt hiszi,hogy meleg.Ferfi es no kozott szinte kizart az ilyen jellegu "baratsag", egyik fel elobb-utobb mindig tobbet akar,jelen esetben te.
Es ha ezt elmondod a csajnak, vagy dob teljesen,vagy eljatssza,hogy jaj, d emennyire o is erre vart es ossszekavarodik veled 1-2 ejszakara,aztan fakepnel hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!