Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki akinek van ebben tapasztalata? Mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Baratommal olyan 1honapja megingott a kapcsolatunk!Nemhibaztatom ot,mert enis epp ugy hibas vagyok!Nemakarom magamhoz kotni,ezt megis mondtam neki,ha nemboldog velem akkor mehet!Nemakar elhagyni nemakar elveszteni,mindig csak ezt hangoztassa,de akkor miert nem mondja,h szeretlek??Persze ha en mondom neki,akkor mondja,h enis!Eleg erdekess ez mert hiaba mondanam el a kornyezetemben levoknek,egyszeruen bolondnak neznenek,mert mi milyen jol elvagyunk,meg milyen szep parvagyunk es a legjobb,h mennyire jo latni,h mi mennyire szeressuk egymast!De kozbe en tudom az igazat es hogy a gondok ott vannak!Ha eggyutt vagyunk akkor simogat,olelget,csokolgat,mindig keressi az alkalmat,h hozzam erjen!Elalvas elott,osszebujunk es hat a sexualis eletunkell sincsenek gondok!De akkor milehet a gond?En mar gondoltam arra is,h egyszer emlitettem neki,h en mit szeretnek a jovoben,jo tudom hulyeseg volt mert azert nemkell a tervezest se tulzasba vinni,de kivancsi voltam,na es szerintem ott o megijedhetett,mert neki volt elotte masfel evvel egy 9eves kapcsolata ahol szoszerint egyik naprol a masikra lapatra tettek!Na en erre is gondoltam!Szerintetek??

Kerlek szepen titeket bunko valaszt nem kerek,mert igy is nehez nekem!Elore is koszonom!!

Ja en 24(L)vagyok a parom 29(F)!

2011. máj. 23. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem azonosak a terveitek, pl. lehet hogy neked vannak de neki nincsenek.
2011. máj. 23. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt meg elfelejtettem leirni,h en erzem,h szeret,mert azt egy no megerzi!csak bant,h nem hallom!

Elso valaszolo!Terveink vannak,pl.mar a nyarra is,de en nagyon komoly terveket mondtam!Es ugyebar fel ev elteltevel nem lehet gyereket tervezni,szoval igen en itt elrontottam es beis ismerem!!!!

2011. máj. 23. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ő még valószínű, hogy nem akar, nem mer hosszabb távra tervezni. Egyébként a szerelem megélése, nem mindenkinél egyforma. Sokan ebben is csak a mának élnek. Ez még nem jelent rosszat. Ettől még tartós lehet egy kapcsolt. meg ő változhat is.
2011. máj. 23. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ő fog akarni bármi komolyat is 10 éven belül. Majd eldöntöd hogy neked ez gond-e.
2011. máj. 23. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell 10év, ha boldogok vagytok az idő nem számít
2011. máj. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!