Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni, ha egy szülő ellenez egy kapcsolatot? Tapasztalata van valakinek?
A Barátnőm szülei egyenlőre ellenzik a kapcsolatunkat.
Konkrét okot nem mondanak, de valami miatt, nem akarják egyenlőre.
A barátnőm volt barátját nagyon szerették, és azt a kapcsolatot többnyire ráakarták erőltetni újból, és újból, míg idővel rájöttek, hogy felesleges törni magukat miatta.
Engem nem is ismernek, és most lehet az előző "kedvelt" kapcsolat miatt van ez, de ez a helyzet állt elő.
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
Megvan a saját véleménye a szülőknek, így a beszélgetések nem tudom mennyit érnek. A szülök a barátnőm bátyjának a barátnőit is utálják, utálták a régieket is... Lehet, hogy ez egy belső dolog, hogy látják, hogy nőnek fel a gyerekeik?
Idővel ez enyhül?
Nem mindegy, hogy miért utálnak!
Ha ők egy klasszikus polgári család, te pedig egy balhés gyerek vagy, akkor érthető az aggodalmuk. (Az írásod alapján nem hiszem, hogy ez lenne a szitu.)
Nekem az exapósom nem tudta feldolgozni, hogy nem ő a domináns hím a családban. Kisebbségi komplexusa volt velem szemben, mert ő csak egy melós. Egész életében ő volt a család esze. Én viszont megszoktam, hogy a vitákat, ez érvelést. Közös témánk sem nagyon volt, mert ő csak beszélni szeretett. Nem is utálat volt ez, inkább el nem fogadás. Ők azért nem szerettek, mert ismertek.
Mostani barátnőm szülei pedig azért nem szeretnek, mert nem ismernek. Biztosan voltak benne, hogy csak kalandot keresek. Egy év után kezdenek rájönni, hogy tévedtek. Még nem találkoztunk, de tudom, hogy enyhülnek. Azt is tudom, hogy velük jó lesz a kapcsolatom.
szerintem attol félnek a szülök hogy elveszitik a gyerekeküket és ez hiába nem igy van ök általába akkor is meg vanak gyözödve erröl
de ha látják azt hogy te és ö mennyire szeretitek egymást akkor elöbb utobb elfogadják a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!