Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vetik meg a mostani nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?

Figyelt kérdés

Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.

A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.

Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.

Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?

tegnapelőtt 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a te szavaiddal élve "léhűtő értelmiségi" vagyok, és meg se próbálok úgy tenni, mintha értenék azokhoz a "ház körüli" dolgokhoz, amiket te hozol fel példaként, jelzem, nem is érdekelnek. Szerencsére keresek annyit, hogy ha valami olyan gond van, ami egy villanykörte kicserélésén túlmutat, akkor tudjak hívni egy szerelőt. Nekem ez nem derogál, és igazság szerint még egy olyan nővel se találkoztam, aki a szememre vetette volna, hogy miért nem én javítok meg valamit a két kezemmel. Plusz ebben az esetben azt az időt, amit a bárminek a megszerelése, bütykölése elvitt volna, a családommal tudom tölteni, ami nekik is többet ér, mint pusztán az, hogy elmondhatom magamról, hogy "látjátok, apa meg tudta csinálni".

Egyébként szerintem félreérted a helyzetet. Nem azt "vetik meg" (bár kétlem, hogy ez lenne a megfelelő kifejezés), ha valakinek egyébként van fizikai ereje és meg tud bármit csinálni a ház körül, mert ez önmagában a fentebb leírtaktól függetlenül tiszteletre méltó dolog. A gond az, ha valaki összesen ennyit tud felmutatni, és mindehhez társul egy bicskanyitogató arrogancia és szűklátókörűség, amit a kérdésben is látunk.

tegnapelőtt 18:25
 22/55 anonim ***** válasza:
91%

Aham. Tehát a nőies skillek, úgy mint mos, főz, takarít, gondoskodik, ápol, azok fontosak, mert ettől lesz jó anya. Ezek tulajdonképpen anyai szerepek.

De cserébe az apai szerepeket hogy merjük elvárni??? Hogy merjük azt várni, hogy a férfi eltartja a családot, védelmezi őket az élet viharaival szemben, tenyerén hordozza a nőjét? Örüljünk, hogy zabálni hazajár és nem kefél félre.

Férfias érték a családfenntartónál meg a családfőnél kezdődik, és nem ott, hogy kitesz két egészséges felnőtt férfit meg tud traktort szerelni.

tegnapelőtt 18:25
 23/55 anonim ***** válasza:
33%
jajj jajj.. sok a szó. De mire?
tegnapelőtt 18:27
 24/55 anonim ***** válasza:
87%
BMI-d 35.3, gondolom, ez többségében háj, különben nem lennél itt. Ez II. fokú elhízás, pajti.
tegnapelőtt 18:27
 25/55 anonim ***** válasza:
89%

20-as jól leírta. Meg mondjuk ha én azt mondom bármelyik este, hogy ma nincs kedvem főzni, akkor nem az a reakció, hogy hát de ő éhes, akkor mit eszünk, hanem vagy nekiáll ő, vagy rendel valamit, ha neki sincs kedve.

Mindig sarkítani akartok, olyanokat vizionáltok, hogyha valaki elvárja, hogy a párja is csinálja meg az otthoni dolgokat, akkor az a nő lófszt se csinál otthon, csak körmöt lakkozgat a kanapén és a pasi ugrál köténykében 0-24😂 Pedig annyiról van szó, hogy amíg én kipucolom a kádat, addig ő porszívózik a nappaliban, meg én mondjuk általában közösen főzök a párommal, ha nagyon egyszerű a kaja, van, hogy csak ott van velem és beszélgetünk. Meg nyilván olyan is van, hogy valamelyik fél főz, amíg a másik pihen, de ez nem 100%-ban én vagyok.

tegnapelőtt 18:31
 26/55 anonim ***** válasza:
93%

Ez a villanykörte a mániátok. Komolyan ekkora nehézségnek kell feltüntetni?

És nem tördelik a férfiak a kezüket, hanem megguglizzák, ki a legjobb szerelő a környéken, kihívják, kifizetik, és ennyi.

Nálam pont pár hónapja cserélt csapot az ember, akit kihívtam. Nekem nem kell azért párkapcsolat, egy elhízott ember etetése, hogy ezt az összeget megspóroljam. Ezzel a tudással indítsd valami ezermester vállalkozást, ne csajozni próbálj. Ahhoz más kell.

tegnapelőtt 18:31
 27/55 anonim ***** válasza:
83%

"Mindig sarkítani akartok"

Mert soha nem éltek kapcsolatban.

tegnapelőtt 18:32
 28/55 anonim ***** válasza:
8%

"Ennél ezerszer fontosabb, hogy a házimunkához normálisan álljon hozzá"

Na, amikor a feminizmus által agymosott lusta nő értékeli a férfiakat....

Csodálom, hogy egy ilyen semmirevaló tehenet valaki párnak választ.

tegnapelőtt 18:32
 29/55 anonim ***** válasza:
97%

Mintha régen a férfiak között nem leszek volna értelmiségi foglalkozásúak. Nekem két dédapám volt jogász.

A bölcsészettudomány meg az egyik legrégebbi egyetemi fakultáns.

Párommal mindketten értelmiségiek vagyunk, de amúgy semmi bajunk a szakmunkásokkal. Miért is lenne? Az ő munkájuk is hasznos. Amúgy sógorom gázszerelő, de pl villanyszereléshez ő sem ért, nyilván. Oda hív villanyszerelőt. Szóval ez sem igaz, hogy egy szaki bármit megszerel.

tegnapelőtt 18:37
 30/55 anonim ***** válasza:
17%
leszek volna = lettek volna (mielőtt valaki beleköt) 😃
tegnapelőtt 18:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!