Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?
Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.
A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.
Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.
Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?
Én nem vetem meg, ha valaki ügyesen meg tud bütykölni valamit. Tök jó skill, csak nem túl hasznos a mai világban.
Kicsit olyan, mintha egy nő azzal próbálna pasizni, hogy milyen jól stoppol harisnyát vagy horgol sálat. Gondolom, ettől nem fogják lenézni, csak úgy sacc/kb 500 fontosabb kritérium létezik a párválasztásban.
", hogy a nő becsicskítja a férfit a házimunkával. Magyarul a férfi papucs lesz. "
Nem Bogárka. Ha nem szállodában laksz, akkor ugyanúgy feladatod a házi munka végzése. Nem segítesz, nem kérni kell, hanem a te dolgod is.
"Míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.
- Közgadasz a férjem. Nem vágunk fát, keres annyit, hogy villannyal, 24 fok van a házunkban, az autó is elindul, mert biztonságos, drágább autó, és fűtött garázsban van tartva. Értékelm! ;)
A villanykörte valami becsipődes nalatok?
Mégis melyik nő nem tudja kicserélni?
46
Én kb 12 éves koromban ki tudtam cserélni egy szaros villanykörtét. NőLéteMrE.
Egy funkcionális fogyatékos is képes rá.
Nos, nőként én már megszereltem radiátort, gletteltem, festettem, mindenfélét barkácsoltam, na bumm.
Ezek lennének a "férfi skillek"? Ne röhögtessetek már.
És a párommal igenis vigyük közösen a háztartást, hiszen együtt élünk. Ha ez valaki szerint a "férfi becsicskítása" az nagyon el van tévedve.
Amindenit, micsoda elkorcsosodott világ..villanykörtét cseréltek nő létetekre? hol vannak a nőies nők? Nem tudjátok ezt csak egy igazi férfi csinálhatná? (Nyugi, csak vicceltem)
Szerintem is felesleges a fa vágás. Sokkal jobb konvektorral fűteni vagy központi fűtéssel.
Aratás, kombájn? Mi a faxxnak? Szerinted minden vidékinek tsz-e van vagy mi?
Hasznosabb egy átlag háztartásnál ha a villanyszereléshez, kisgépek szereléséhez, vagy parkettazáshoz, ablakozáshoz, tetőfedéshez stb dolgokhoz ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!