Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vetik meg a mostani nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?

Figyelt kérdés

Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.

A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.

Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.

Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?

jan. 25. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vetem meg, ha valaki ügyesen meg tud bütykölni valamit. Tök jó skill, csak nem túl hasznos a mai világban.

Kicsit olyan, mintha egy nő azzal próbálna pasizni, hogy milyen jól stoppol harisnyát vagy horgol sálat. Gondolom, ettől nem fogják lenézni, csak úgy sacc/kb 500 fontosabb kritérium létezik a párválasztásban.

jan. 25. 20:05
 42/55 anonim ***** válasza:
85%

", hogy a nő becsicskítja a férfit a házimunkával. Magyarul a férfi papucs lesz. "

Nem Bogárka. Ha nem szállodában laksz, akkor ugyanúgy feladatod a házi munka végzése. Nem segítesz, nem kérni kell, hanem a te dolgod is.

jan. 25. 21:05
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van nő akinek ez jön be, de több diplomás, 3 idegennyelven beszélő nőként, igen, en értelmiségi férfit akarok magam mellé. Preferencia. Ennyi. Nekem ez, másnak más jön be.
jan. 25. 21:43
 44/55 anonim ***** válasza:
12%
Nem olvasom el a kommenteket! Hányan irtàk hogy 69-70 kg között lennél átlagos testalkatú? 👍😀
jan. 25. 23:35
 45/55 anonim ***** válasza:
91%

"Míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.

- Közgadasz a férjem. Nem vágunk fát, keres annyit, hogy villannyal, 24 fok van a házunkban, az autó is elindul, mert biztonságos, drágább autó, és fűtött garázsban van tartva. Értékelm! ;)

jan. 25. 23:45
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

A villanykörte valami becsipődes nalatok?

Mégis melyik nő nem tudja kicserélni?

jan. 26. 00:33
 47/55 anonim ***** válasza:
87%
Ráadásul a ledeseket szinte sose kell. Villanykörte mánia = boomerek.
jan. 26. 01:09
 48/55 anonim ***** válasza:
89%

46

Én kb 12 éves koromban ki tudtam cserélni egy szaros villanykörtét. NőLéteMrE.

Egy funkcionális fogyatékos is képes rá.

jan. 26. 01:18
 49/55 anonim ***** válasza:
88%

Nos, nőként én már megszereltem radiátort, gletteltem, festettem, mindenfélét barkácsoltam, na bumm.

Ezek lennének a "férfi skillek"? Ne röhögtessetek már.

És a párommal igenis vigyük közösen a háztartást, hiszen együtt élünk. Ha ez valaki szerint a "férfi becsicskítása" az nagyon el van tévedve.

jan. 26. 04:55
 50/55 anonim ***** válasza:
86%

Amindenit, micsoda elkorcsosodott világ..villanykörtét cseréltek nő létetekre? hol vannak a nőies nők? Nem tudjátok ezt csak egy igazi férfi csinálhatná? (Nyugi, csak vicceltem)

Szerintem is felesleges a fa vágás. Sokkal jobb konvektorral fűteni vagy központi fűtéssel.

Aratás, kombájn? Mi a faxxnak? Szerinted minden vidékinek tsz-e van vagy mi?

Hasznosabb egy átlag háztartásnál ha a villanyszereléshez, kisgépek szereléséhez, vagy parkettazáshoz, ablakozáshoz, tetőfedéshez stb dolgokhoz ért.

jan. 26. 06:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!