Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?
Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.
A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.
Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.
Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?
28
Tudom, tudom, ki kellene nyalnom a seggét egy semmirekellő, életképtelen, lusta herének. :D
De miért a bölcsész lányok felé érdeklődsz? Ennek semmi értelme... Biztos van egy takaros boltos, vagy postás csaj is a környéken, aki nem fogja elvárni tőled, hogy verset elemezz, vagy szaklapokban publikálj.
Ilyen negatív hozzáállással nehezen fogsz boldogulni szerintem. Valahogy jó lenne megtalálni a pozitív hangulatodat, mert a nők érzik, ha ellenséges vagy az egész női nemmel kapcsolatban.
175-nél a 108 kg az akárhogy nézünk, az egy túlsúly, ami annyira nem is egészséges. Viszont sport, fogyókúra, ezen lehet segíteni.
Dagadt vagy. Mifelénk nem kell fát vágni és arató sincs.
A te testalkatod nem "picit erősebb".
"keress valami tenyeres talpas, nőiértékes vidéki asszonyt magadnak"
Rátapintottál a lényegre. A mázsás malacnak nem kell a hozzá illő vidéki asszony. Neki a csini ügyvédnő kell, aki megkeresi a jó pénzt, otthon felteszi a kaját, és amíg fő, addig lepippantja a lusta herét, aki rohadt büszke arra a férfias tettre, hogy 2 hónappal azelőtt becsavart egy égőt.
szerintem itt nem a hagyományos férfias értékekről van szó, jelentsen ez bármit is.
dagadt vagy, ami a nők nagy részének nem tetszik. nekem sem, nem tudok férfiként nézni egy olyan emberre, aki kis híján gurul. ez zsigeri. semmi köze a férfias értékekhez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!