Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vetik meg a mostani nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?

Figyelt kérdés

Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.

A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.

Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.

Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?

jan. 25. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
80%

28

Tudom, tudom, ki kellene nyalnom a seggét egy semmirekellő, életképtelen, lusta herének. :D

jan. 25. 18:45
 32/55 anonim ***** válasza:
87%

De miért a bölcsész lányok felé érdeklődsz? Ennek semmi értelme... Biztos van egy takaros boltos, vagy postás csaj is a környéken, aki nem fogja elvárni tőled, hogy verset elemezz, vagy szaklapokban publikálj.

Ilyen negatív hozzáállással nehezen fogsz boldogulni szerintem. Valahogy jó lenne megtalálni a pozitív hangulatodat, mert a nők érzik, ha ellenséges vagy az egész női nemmel kapcsolatban.

175-nél a 108 kg az akárhogy nézünk, az egy túlsúly, ami annyira nem is egészséges. Viszont sport, fogyókúra, ezen lehet segíteni.

jan. 25. 18:55
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg nem kell az egész diplomás közeget leírni, hogy értelmetlenség, meg léhűtés, amit csinálnak. Rengeteg munka van a tanulásban. Ez nagyon nem egy szimpatikus hozzáállás.
jan. 25. 18:57
 34/55 anonim ***** válasza:
94%

Dagadt vagy. Mifelénk nem kell fát vágni és arató sincs.

A te testalkatod nem "picit erősebb".

jan. 25. 18:58
 35/55 anonim ***** válasza:
88%
Mi nem vagyunk értelmiségi család, apu 174cm/68-70kg, férjem 186cm/75kg. Mondok durvábbat, csak azt a szakmunkát végzik el itthon is, ami a munkájuk, szerelőt hívunk, ha gond van. Amúgy meg aki mindennek tudója, az semminek sem mestere.
jan. 25. 19:24
 36/55 anonim ***** válasza:
89%
Én szívesen főzök, de nem olyat amilyet az anyukája meg a sógornője előír, nem szállok be ebbe a versenybe. Akkor inkább nem főzök semmit ha agyonbonyolított túlfőzött leveskockás vegetás satöbbi trutymót kell enni, plusz ehhez a vitamin dílerüktől beszerezni a tápanyagot, mert az ételt már kinyírták. És a világ összes ideje nem elég arra, hogy mindent ki kell rántani meg egyenként sütögetni. Max a palacsinta mert az legalább jó illatú közben, de az is jobb akkor már 3 edényben vagy göfrisütőben sül egyszerre hogy 10 perc alatt meglegyen, vagy valahogy egyszerűsíteni. Ahhoz az idilli képhez képest hogy anyukája ott hal mártírhalált a konyhában, vagy folyamatosan orvosokhoz járkál mert tönkrement.
jan. 25. 19:31
 37/55 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindenki bölcsész. Üdv, egy szakmából jött mérnök. Tudod nem mindenki akar öreg korában fizikai munkát végezni, többek között ezért mentem 20 év szakma után egyetemre, amit kitüntetéssel az egyetem legjobb átlagával végeztem el.
jan. 25. 19:35
 38/55 anonim ***** válasza:
92%

"keress valami tenyeres talpas, nőiértékes vidéki asszonyt magadnak"

Rátapintottál a lényegre. A mázsás malacnak nem kell a hozzá illő vidéki asszony. Neki a csini ügyvédnő kell, aki megkeresi a jó pénzt, otthon felteszi a kaját, és amíg fő, addig lepippantja a lusta herét, aki rohadt büszke arra a férfias tettre, hogy 2 hónappal azelőtt becsavart egy égőt.

jan. 25. 19:39
 39/55 anonim ***** válasza:
87%

szerintem itt nem a hagyományos férfias értékekről van szó, jelentsen ez bármit is.

dagadt vagy, ami a nők nagy részének nem tetszik. nekem sem, nem tudok férfiként nézni egy olyan emberre, aki kis híján gurul. ez zsigeri. semmi köze a férfias értékekhez

jan. 25. 19:48
 40/55 anonim ***** válasza:
88%
39 hát igen. Az ilyen dagadék nem is nagyon csinál mastm az égő becsavarás után is le kell feküdnie pihenni. Nagyon megterheli az erős testét
jan. 25. 19:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!