Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vetik meg a mostani nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?

Figyelt kérdés

Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.

A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.

Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.

Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?

jan. 25. 17:03
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetik meg a nők az ilyen férfiakat, az ilyen stílust vetik meg, meg furcsán néznek arra, aki szerint a 175 cm-hez a 108 kg erős testalkat. Nem, az elhízott testalkat. A másik le "léhűtőzni" azokat, akik tanultak, van diplomájuk nagyon azt sugallja, hogy az illetőnek fogalma sincs arról, hogy a szellemi munka is milyen megterheléssel jár, mondom ezt egy érettségivel, betanított gyári munkásként. Sokkal könnyebb elsajátîtani az ilyen barkácsolásokat, favágást stb-t, mint teszem azt normálisan átlátni egy könyvelést. Bármely "léhűtő" diplomást, irodai dolgozót megtanítok fát hasogatni pár órán belül, ha érdekli, de lehet, hogy annyi sem kell, ezzel szemben én a büdös életben nem fogok megérteni egy bonyolultabb matematikai számítást pl.
jan. 26. 06:33
 52/55 anonim ***** válasza:
43%
Az hogy el vagy hozva az nem férfias értek
jan. 26. 08:08
 53/55 anonim ***** válasza:
88%

Miert kell folyamatosan lenezni a bolcseszeket ??? Meg a mernokok is, itt, a kommentekben. Fogalmatok nincs, mennyi munka es tanulas van benne. A tanarok, pazichologusok es tolmacsok is inne kerulnek ki.

Ugyhogy ahhoz kepest, hogy “csak egy bolcsesz” no vagyok, boven keresek annyit, hogy ha a parom nem akarna, ne kelljen dolgoznia (aki egyebkent mernok). Na, o pl sosem nezett le amiatt, mert “csak egy nolcsesz” vagyok. Es erdekes modon minden haz koruli javitasi teendot meg tud csinalni, sot, sajat kezuleg szokott barkacsolni. Ennyit az eletkeptelen bolcseszekrol es mernokokrol…

jan. 26. 09:19
 54/55 anonim ***** válasza:
53 Melyik területtel keresel sokat? Talán a tolmácsra tippelek. Bár a pszichológus is sokat kereshet ha folyamatosan van nála kuncsaft.
jan. 26. 11:38
 55/55 anonim ***** válasza:
69%
Tolmacs vagyok, igen.
jan. 26. 11:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!