Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vetik meg a mostani nők a hagyományos férfias értékeket?
Régen teljesen rendben volt egy férfi, ha nem akart lèhűtő értelmiségi életét, hanem például szakmát tanult. Megjegyzem, utóbbi esetben értett is a dolgokhoz a ház körül, míg egy kígyóvállú bölcsész/közgazdàsz tag csak tördeli a kezét, ha kiég a villanykörte, vagy nem indul az autó. Fàt vàgyni meg egyenesen nonszensz nekik.
A kinézet is régen, a sármosan férfias, picit erős testalkat dívott, az ilyen férfinak van fizikai ereje, a nyers fèrfierő pedig vonzó volt a nőknek, nem az ilyen most divatos szomàliai èhező, botsàska megjelenés.
Èn régimódi fèrfi vagyok picit erősebb felèpítès, (175 cm, 108 kg), és még is csinálom a műszaki dolgokat, nem ilyen himi-humi mèrnök módon, hanem autót, kombájn, aratót szerelek, magam gondozom a kertet is.
Az ilyen klasszikus fèrfiértèkek miért nem értékelik a mostani nők?
10
Becsicskítás alatt azt érted, hogy pl nem váltam a pasim édesanyjává? :D
Mi abban a csicskaság, hogy eltakarítasz magad után, te is észreveszed a koszos szőnyeget vagy épp főzöl egy ételt? Ezek alapvető dolgok.
És ami azt illeti, sokkal fontosabbak is, mint a barkács képességek. Az én életemhez legalábbis többet hozzátesz az, hogy a pasim nem egy óriáscsecsemő, mint amennyit az átlagos barkácsoló skilljei (elvesznek/adnak). Nem is tudnám megmondani, annyira radar alatt van, hogy egy szökőévente esedékes szerelést ő csinál emg vagy egy szaki.
12#
Semmi játszma nincs a részemről most.
A férfi akire felnézel, büszke vagy rá, tényleg óriáscsecsemő lesz, ha neked kell rá mosni főzni takarítani?
Ez egy régebbi korokból vett minta, de valódi.
Kinek mi számít ugye, de az biztos, hogy valami megmozgat nőt a férfiban, és fordítva. Ezt el tudja törölni egy ilyen dolog? Nem hinném.
13-14
De ez most honnan jött, hogy nem főzök? :D
Szívesen főzök neki, van hogy a gépnél játszik, és elé teszem az ételt, vagy amíg külön laktunk, volt hogy kitakarítottam a lakást, mire hazaért… Ezek örömet okoznak neki, én meg attól vagyok boldog, hogy ő boldog.
De már bocsika, ez hosszú távon legyen kölcsönös.
Nem arról van szó, hogy minden kedves gesztust vezetünk egy excel táblában, de az nem élet, hogy az egyik fél folyamatosan kiszolgálja a másik felet. Fordított nemekkel sem.
És IGEN. Ha a pasim minden ok nélkül egy életképtelen hülyegyerekké változna, aki után össze kell szedni a koszos alsóit, meg külön kérvényt kellene benyújtani számára, hogy a poros szőnyeget porszívózza fel, akkor hamar kiábrándulnék belőle.
Én egy felnőtt, önálló emberbe szerettem bele, nem egy óriáscsecsemőbe, akit folyamatosan ki kell szolgálni.
"Hanem például azt, hogy hogyan fogsz gondoskodni a családról, gyerekekről, ha a párodnak sem akarsz főzni? Semmi olyat nem tesz meg neked, amiért úgy érzed, viszonozhatnád egy finom vacsival?"
És apuka hogyan fogja etetni a gyerekét, ha magára sem tud főzni?
Ha a lakosság nagyobbik fele lakásban él, vagy épp gázzal és elektromos árammal fűt, akkor miért akarna bárki is "fát vágyni" lemenni valami vidéki, repedezett és huzatos kádár kockába? Persze hogy nonszensz lesz, de ezzel pont semmi probléma.
Soványok is kapják az ívet elhiheted, de te nem picit erősebb felépítésű vagy, hanem kifejezetten dagadt. Ha még ilyen tipikus felpuffadt hordóhasad is van, az minden, csak nem normális. Szerintem ez már falun se divat, max az viseli el, akinek nagyon muszáj.
A mezőgazdasági gépek szerelése se átlagos mai elvárás. De az előítéleteidről annyit, hogy pl a mérnök is simán tud otthon szerelni ezt azt, ha a hobbijába vág, vagy nem akar fölöslegesen pénzt elszórni és olyan munka, akkor megcsinálja magának. Te biztos leszólod ezt a modern világot, de konkrétan pár perces yt oktatóvideóból a legtöbb dolog már simán kinézhető, egyszerűbb szerelések is. Akár még a kombájné is, csak mi azt itt a városban az emeleten tudod nem tartunk.
Végezetül annyit, hogy keress valami tenyeres talpas, nőiértékes vidéki asszonyt magadnak, szerintem ez a típus ebben az országban még bőven megvan. Én örülök hogy nem mindenki olyan, így legalább van változatosság, mindenki megtalálhatja akit keres. Talán neked se az egyetemista, vagy városi hipster csajok között kellene nézelődnöd, mert akkor valóban garantált a sikertelenséged.
17
Elmondom.
A kedvességet a másik fél kezdeményezi. Pl a pasim azt mondja, hogy meghív egy étterembe vagy én azt mondom, hogy látom fáj a nyakad az egész napos home office-tól, megmaszírozlak vagy elkészítem a kedvenc sütidet vagy hagyd most a konyhát, feküdj le, aztán intézem én a mosogatást. Ez a kedvesség.
Az óriáscsecsemő meg az, aki mindig elvárja ezeket a szivességeket, és nem is szivességként, hanem a másik kötelességeként fogja fel.
Az az óriáscsecsemő, aki egy teljesen átlagos szerdai napon széthagyja a ruháit, nem mosogat el maga után, otthagyja a szőrt a modsó szélén és nem tölti fel a nála kifogyó szappantartót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!