Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van (ismersz) olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van (ismersz) olyan huszonéves, átlagos vagy jól kinéző, de még szűz embert, aki nem aszexuális? Mik lehetnek az okok?

Figyelt kérdés
Én magam is ebbe a kategóriába tartozom és szeretnék megismerkedni sorstársakkal, illetve mások története által saját magam is jobban megérteni.

tegnap 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok 24 évesen.

Tiniként, gimiben voltak ugyan kapcsolataim, de ezek úgy alakultak, hogy a lányok akiknek tetszettem kvázi rámerőszakolták magukat, viszont sem önbizalmam, sem bizalmam nem volt, mert sokat szekáltak általánosban ezért leépítettem mindet. Ezért 0 ismerkedési tapasztalattal vágtam neki az egyetemnek, ahol szintén volt pár olyan akinek bejöttem, ezektől valamennyire meg is jött az önbizalmam, de tapasztalat híján nem jött össze semmi. Most meg ott tartok, hogy azért nincs önbizalmam, mert kinek kellene ennyire tapasztalatlan ember az én koromban, persze próbálkozok azért hátha, csak nem sok sikerrel.

tegnap 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:

#1 Ezt rossz olvasni, nagyon sajnálom, hogy ennyire megkeseríti a mai napig is az általános iskolás évek. Nálunk is mentek elég durva dolgok, engem speciel jó egy évig egy egész osztály csesztetett, hogy mennyire vékony vagyok. Elől deszka, hátul léc stb. Viszont ennek rá kell jönnöd ez nem több, mint általános iskolai gonoszkodás. Kérd pszichológus segítségét, fiatal vagy, nem késő belevágni.

Kérdésre meg én ismertem húszas évek elejei lányt meg fiút is, aki szimplán nem állt össze mindenkivel, válogatott, illetve nem ismerkedett annyit, hogy összejöjjön ezért lett később az első kapcsolat.

tegnap 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek!

Gyerekkori barátom! Az ő baja az onbizalomhiany. Ami abból fakad hogy hogy 14 cm a kukija. Azt hiszi így komolytalan lenne a nők szemében. Nem akarom megsérteni de pont azokat a lányokat nézi meg akik köztudottan a bulizós (150 partnerrel a hátuk mögött) meg szextarskereson kalandokat kereső nők vagy párokat akiknél pont hogy számít hogy a beugró férfi izgalmas legyen a nagy mérettel. Pont oda vàgyik fejben ahol tényleg kevés a 14 cm.

tegnap 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyen voltam én is, màr nem vagyok szűz a szerencsén múlott igazából. Nagyon félénk visszafogott srác vagyok.
tegnap 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:

#2 köszi :D

Mondjuk már az általános iskolai liszkálódáson túltettem magam, mostmár inkabb a tapasztalatlanságom az ami visszatart. Ilyenkor sírom vissza azokat az időket, mikor lett volna lehetőségem tapasztaltabb lányoktól tanulni, dehát azok az idők már elmúltak :/

tegnap 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért a traumák, perifériás helyzetek, devianciák okozhatják ezt, de az is, ha az igényeknek megfelelő társat nem talál az illető, ill a maximális konzervatív tudatosság.
tegnap 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Itt vagyok 🙋‍♀️
tegnap 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Ne legyen mindig valami ami téged visszatart.
tegnap 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen ismerősöm, alakult volna valami de szakított s úgy gondolta neki nincs se ideje, se idegzete egy újabb kapcsolathoz ezért nem is próbálkozik, az is közre játszik vallásos s máshogy tekint a szexre.

Másik ismerősöm átlagos kinézetű, 27, majd megvesz tőle legyen bármilyen módon neki de pont ez a túl erőszakos hozzáállás ijeszti el a nőket az ő esetében.

tegnap 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Én anno 22 évesen vesztettem el a szüzességemet - nálam az volt a "bibi", hogy baromira önbizalomhiányos voltam, utáltam magamat, és ez azért kiütött a kisugárzásomra is, és ehhez azért nem jó kombó pluszban az introvertált személyiség és a nem médiaideál testalkat. De leginkább a kisugárzás volt sztem az elrettentő, ilyen búvalb...ott, földet néző, elkámpicsorodott arcú lány voltam, sztem sok embert az életről is lehozhattam a személyiségemmel. És akkor lendült át ez a dolog, amikor rájöttem, hogy ez nem jó, és dolgoztam azon, hogy egyedül is boldog legyek.

Más ismerőseim, akik 20+-osan szüzek / voltak, alábbi kategóriák:

- nagyon konzervatív vallásos, és olyan párt is akar, de nem elég neki bárki, szeretné, ha személyiségre is passzolnának (és nem egy médiaideál top 10es nő, akit elkapkodtak volna 18 éves korában)

- magához képest túl felülre lő (amihez megvan a joga, csak akkor ne csodálkozzon, ha esetleg egyedül marad)

- nem tud természetesen, kellemes módon ismerkedni

tegnap 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!