Aszexuális vagyok, merevedési zavarom van, vagy mitől lehet ez?
Ez lelki eredetű ennyi.
Haverom összejött azzal a csajjal akit régóta nézegetett és vágyott rá. Az első alkalommal mikor szex lett volna, erekciója sem volt. Aztán idővel minden a rendes kerékvágásba kerület.
Azóta a felesége és van egy gyerekük.
Szerintem nincs veled semmi baj, csak zavarban vagy és túlságosan rástresszelsz.
Maszturbálás sikerül? Ha igen, akkor tuti biztos, hogy a túlzott ráfeszülés okozza.
Legyetek türelmesek. Hosszú előjáték, masszázs, fürdő, stb. segíthet. Próbáld meg csak élvezni az együttlétet elvárások nélkül. Ha megy, megy, ha nem, nem. A lényeg, hogy együtt vagy a barátnőddel és kényeztetitek egymást ahogy éppen tudjátok. Nincs ebben semmi szégyen, előbb-utóbb belejössz.
Az önbizalmad rendben van? Nincsenek túl nagy elvárásaid magaddal szemben?
Férfiaknál nincsenek ilyen lelki nyavalyák szerintem, fizikai állapot van.
Nekem már nem kell szégyellni, nem tegnap kezdtem. Volt olyan is, amikor nem voltam valami jó állapotban.
De az soha nem "lelki nyálasságok" miatt. Tisztán fizikai: táplálkozás, emésztés, vitaminok, vagy bármi tápanyagtéma.
Azt értem, hogy a pszichológusoknak is élni kell valamiből, férfiakat hülyíteni. Internetes cikkek, fórumos önámítások.
Szerintem ezek rossz úton járnak, de idővel majd rájönnek valószínűleg...
"lelki nyálasságok"
Egyelek meg, de összeraktalak ebből az egy kifejezésből.
Simán érzelmileg elérhetetlen vagy, akit nem szerettek jól. Aki a lelki dolgokat nyálasságnak, gyengeségnek titulálja, sajnos saját maga is lelki beteg. Pontosan az vagy te is, csak ezt ciki bevallani, így kivetíted a frusztrációdat másra. Sajnálom. Anonim az oldal, semmi gond nincs azzal a hazudsz. Magadnak is hazudhatsz.
5.
Ennek semmi értelme, ezen az oldalon nem a másik válaszolóval kell foglalkozni! Főleg ilyen nyálas undorító szövegektől kímélj meg...
"Egyelek meg".
Te nő vagy, avagy homár?
Ha törlitek a beírásom, töröljétek az előző nyáladzó szart is (5), úgy igazságos.
Az ember nem azért oszt meg élettapasztalatokat, hogy trollok piszkálódásait kell folyton eltűrni. Vitázni meg úgyis felesleges ilyenekkel. Nem fog fel semmit.
5. Ez valami hihetetlen abszurd, amikor valaki felrója egy férfinak, hogy férfiasan gondolkodik.
Ha te nő vagy, mondanám, hogy nem értheted. Viszont érthetnéd, hiszen mi férfiak is meg tudunk érteni női észjárásokat. Te nem bírsz gondolkodni?
Te milyen alapon szemétkedsz, sőt nyálaskodsz itt bárkivel, aki normális férfiként gondolkodik?
Kicsit "furcsa" ez szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!