Aszexuális huszonévesek hol ismerkednek?
Én aromantikus aszex vagyok és szeretnék párkapcsolatot, próbálnék is ismerkedni, csak nagyon nehezen megy, a legtöbb emberrel nincs elég közös témánk.
A facebook csoportban kevesen vagyunk és nem is nagyon aktívak a tagok. Ezen kívül még a két nagyobb nemzetközi közösség az AVEN és az Acebook. Eddig egyiken sem találtam olyan embert, akit el tudnék képzelni a partneremként :(
26/l
Ez egy kevéssé ismert (illetve kevéssé elismert) irányultság, az interneten kívül nem nagyon van erre fórum.
De neten sem könnyű.. még társkeresőkön sincs külön kategória erre. Pedig én is szívesen ismerkednék hasonló irányultságúakkal. Aszexuális vagyok, csak romantikus kapcsolatra vágyom.
26/f
Facebookon van egy magyar aszexuális csoport, de nem valami aktív és a csoporttagok többsége tini.
Ace-book.net oldalt ismerem még, ez se valami aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!