Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves,harmincas leszbikus,egyedülálló nők,akik szeretnek másnál vendégségben lenni!BARÁTKOZNÉK a fentebb említett tulajdonságokkal rendelkezőekkel.Valaki? Aszexuális lettem betegség miatt,a heterók nem haverkodnak velem.
00:03
Nem.Ez csak felsorolás volt.Vegyük úgy, hogy az két külön mondat.
Nem szeretnék heteró csajokkal haverkodni.Csak rivalizálnak.Nem is akarnak barátkozni.Azért keresek itt is egyedülállót, mert, akinek párja van annak kevés ideje van barátkozni.
Nem tudom, hogy te milyen közegben mozogsz, de én biszexuális vagyok, és vannak aszexuális, biszexuális, leszbikus, meleg és heteró haverjaim/barátaim is.
Semmiben sem különböznek egymástól.
“Akinek párja van annak kevés ideje van barátkozni”
Ez így ebben a formában nem igaz. Ugyanannyi ideje volna, de ezek a típusú emberek csak azért szoktak barátkozni, mert unatkoznak. Inkább olyan barátokat keress, akik kapcsolatban vannak, ők nagyobb eséllyel maradnak a barátaid, mint azok akik szinglik, majd lesz valakije aztán zsákbamacskásat játszol, mert lehet utána már nem nagyon fogtok haverkodni.
Miben rivalizálnak a heteró csajok?
Elég sok érdekes dolgot mondasz. Hány éves vagy?
Huszonéves vagyok.Aki pedig nem tudja milyen rivalizálósak a heteró nők egy másik nővel szemben, az csak örüljön... Nekem volt sok rossz tapasztalatom sajnos.
Sajnálom, hogy végül itt sem találtam senkit, aki barátkozni akar, de végülis mit is gondoltam, ez a gyakori... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!