Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként "egyszerre" 3 női partnerrel szexelni mennyire veszélyes?Aids és egyéb nemi betegséggel kapcsolatban kérdezem.Nem,nem csalom meg a párom,mert ezek csak szexkapcsolatok vagy barátság extrákkal kapcsolat.(többi bővebben)
Egy kicsit értelmezhetőbben. A három partner kicsapongását nem tudod ellenőrizni,de még egyet sem.
Háromszorosára nő a rizikó,és ha négyen élvezitek az együttléteket,és valamelyik lány beteg lesz. Azt se fogjátok tudni. Hogy melyikőtöktől indult. Csak megy majd az újjal mutogatás,találgatás,stb.
13:45
Nem vagyok tapasztalt (még), de szerintem sosem késő tanulni bármiről is legyen szó!🙃
13:49
Az egyiknek van egy fix partnere egy ideje, de a másik kettő szexuális életéről nem tudok. :/
Ha nem is az AIDS-re van a legnagyobb esély,vannak más betegségek is,pl. akár a hepatitis, stb.
A partnereknek is lehetnek egyéb partnerei, és lehet ezekről nem is fogsz tudni.
Szerintem csak olyannal alakits ki kapcsolatot,akit jól ismersz és megbizol benne.
Nem a mennyiséggel van a baj.
Ha olyannal vagy aki könnyen kapható, gyakran vàltogatja a partnerèt.
Ha a megelőző hónapban mindhàrom lány 5 partnerrel volt akkor 15 szörös az esélye a betegsègnek. Ilyen esetben min hüvelygomba garantàlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!