Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van valami pszichológiai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami pszichológiai jelentősége ennek?

Figyelt kérdés

Rengeteg itt a kamuprofil. Többnyire férfiak, akik leszbikus nőnek adják ki magukat, de itt most nem csak arra gondolok, hogy képet vagy privát dolgokat csikarjanak ki. Úgy vettem észre elég sokan tényleg beleélik magukat a szerepbe és erre nem úgy indulnak be, mint egy vicces átverésre. Rendesen háttértörténetet kreálnak maguknak és úgy válaszolnak minden kérdésre, mintha nekik szólna.

Na most a kérdésem nem támadó jellegű elsősorban, hanem az érdekel, hogy aki a valóságban férfi és ezen nem akar változtatni, annak ez a jelenség egy szerepjátéknak felel meg? Mit ad ez nekik? És megfordul néha a fejükben, hogy ez csak önámítás?

Tényleg érdekel ennek a pszichológiája.

2019. aug. 2. 11:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Annyira butak,azt hiszik ha nonek adjak ki magukat,akkor a leszbikus lany heterova valik!Ignorald ezeket az aberraltakat!
2019. aug. 2. 11:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Itt tényleg az a baj, hogy teljesen átszellemül az illető. Nem akarom őket (/téged) ignorálni, csak mondd el mit érzel belül!
2019. aug. 2. 11:16
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez az oldal tele van ilyen emberekkel, egy idoben feljartam egy chatre innen, ahol lattam, hogy marha sokan ezt toljak, facen is brutalis kamuprofilokkal nyomjak stb. es eleg sokan csinaljak... igazabol nem is hiszem, hogy nagyon nyerni akarnak, nincsen jobb dolguk es szorakoztato szamukra, hogy masokat manipulalhatnak, szerintem csak ennyi. Egyebkent azota nem is merek online ismerkedni egyaltalan, nem vertek at vagy ilyesmi, egy rossz tapasztalatom volt, nem ebben a korben, de ott volt brutalis latni, hogy mennyire beteg emberek jarnak ide.
2019. aug. 2. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én arra tudok gondolni, hogy ha az illető már nem gyerek és ilyeneket csinál, hogy a valóságban nem sikeres a nőknél és talán így akar minél közelebb kerülni egy nőhöz vagy úgy általában a női nemhez.
2019. aug. 2. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó a kérdés és jogos is. Mert vannak az unatkozó 13 éves trollok, de vannak olyanok akik már tényleg orvosi esetek..

Szerintem vannak egyrészt azok a melegek akik csak simán faszos képeket akarnak kicsalni a gyanútlan, kanos áldozatokból, másrészt élvezik a helyzetet, ha egy pasi írogat nekik és flörtöl velük, még akkor is, hogyha értelemszerűen kizárt, hogy a való életben bármi legyen.

Vannak azok a melegek akik nem tudják elfogadni, hogy férfi testben élnek ezért itt a GYK-n az anonimitás mögé bújva végre nőnek érezhetik magukat és nőként is kezelik őket.

És vannak azok az 50+ os nők/férfiak, akik nem tudták elfogadni, hogy már nem fiatalok, már nem vonzóak, ki vannak égve, élik a szürke kis életüket és számukra egy kis kikapcsolódást okoz, ha eljátszhatják, hogy újra fiatalok. Az impotens férfiak leírják, hogy kit milyen keményen dugnának meg, a ráncosodó elhízott háziasszonyok meg ismét fiatal bombanőnek érezhetik magukat. De ezek csak néhány példák voltak.

2019. aug. 2. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Folytatva az #5-ös gondolatmenetét.. (mert pont az nem említetted meg, ami a kérdésben elhangzik, ami a kérdezőt érdekelné) És vannak azok a férfiak, akik leszbikus nőnek adják ki magukat, akik teljesen átszellemülnek a szerepükbe, azért mert... Jó, de miért? Ennek mi az oka?
2019. aug. 2. 12:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

Sztem ennek az az oka, hogy egy leszbikus nővel könnyebb ismerkedni női profillal, mint egy heteró nővel férfi profillal. Ha megnézed a leszbikus/homo kategóriát azt látod, hogy a melegek sokkal nyitottabbak, könnyebb a közelükbe férkőzni, mivel számukra jóval nehezebb az ismerkedés. Számukra a suli/munkahely általában kiesik, nem csoda, hogy sokan közülök itt GYK-n ismerkednek. Míg egy heteró nő általában nincs rászorulva arra, hogy idegen random férfiakkal chateljen. Illetve mivel sok pasinak bejönnek a leszbik izgatóbb számára, ha a gyanútlan áldozata arról beszél neki, hogy a múlt héten egy lánynak feldugott egy félméteres vibrátort, utána 69-eztek mintha azt mondaná egy heteró lány, hogy a múlt héten lefeküdt egy pasival egy buliból.

2019. aug. 2. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj az internettel, h ott bárki kiadhatja magát bárkinek.

Petőfi Sándor

2019. aug. 2. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszer jártam úgy, hogy privátban akár napokig is elcseveréztem valakivel, majd küldött képet a férfi nemiszervéről, és mi t kiderült, az övé. Ennek sok éve, és azóta semmiféle módon nem barátkozom vagy beszélgetek online, főleg nem teljesen anonim profilokkal. Úgy gondolom ennek több oka is van, és ezt előttem már többen, részletesen kifejtették. Azt azért még hozzáfűzném, hogy általában a naivabb, 14-16 közötti korosztály van megcélozva. Ezek lehetnek pedofíliából és más elfolytott mentális betegségből adódó deviáns viselkedési formák.
2019. aug. 2. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez könnyen kizárható ha az illetőtől kérsz egy képet amin egy cetlit fog, amire a nick neve van leírva. Nincs gond alapvetően az internetes ismerkedéssel, csak bizonyítékot kell szerezni és ne gondold azt, hogy valaki nő / férfi csak azért mert küldött neked egy random googles képet valakiről... Olyat szoktam még kérni, hogy küljdön egy képet amin a jobb kezével 4-et mutat és közben kacsint rajta vagy ilyesmi.
2019. aug. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!