Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?
Én az vagyok, aki érti azt, hogy attól, hogy valami átlagban igaz egy csoportra, lehet individuális eltérés. Ezt a csekélyke tudást próbáltam átadni.
De gondolom a "not like other guys" kommentednek nem ez volt a célja. Ez esetben elnézést.
48. 14:40
"Pszichológia vizsgálatok sorozata mutatja, hogy a férfiak hajlamosak magukat minden terület felül értékelni, a nők meg alul."
Hol szerepel a kérdéses kommentben az átlag szó?
Nincs benne, de aki nem buta, az tudja ezt értelmezni. Az sincs benne, hogy MINDEN férfi vagy nő ezt csinálja.
Ne haragudj, ha valamilyen spektrumzavarod van, akkor megértem, hogy ez nem jön le neked. Neurotipikusok értik ezt a megfogalmazást, lehetne inkluzívabb. ❤️
“Pontosan tudom az átlagot mint fogalmat. Matematikai nehézségek inkább az Önök oldalán szoktak jelentkezni...”
Ez egy lölö idezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!