Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amit régen udvarlásnak hívtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?

Figyelt kérdés
Régen ha egy nő kikosarazott egy férfit, a férfi akkor is tovább próbálkozott míg a nő beadta a derekát(az hogy szánalomból vagy tényleg megtetszett neki az más kérdés). Persze nem minden esetben jött össze. Ma szerintem a harmadik próbálkozásnál menne a feljelentés. Nem csodálkoznék rajta ha ez is oka lenne annak hogy a mai férfiak nem romantikusak.
jan. 17. 05:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
59%
A kategóriában elég jelentős hangja van egy nősoviniszta klikknek...rájuk gondoltam.
jan. 17. 16:55
 62/79 anonim ***** válasza:
56%
61, de ha velem beszélsz, kérlek tedd meg azt, hogy E/2-ben szólítasz meg, ahogy én is téged. Ne menjünk el incel fröcsögésbe, azok többes számoznak.
jan. 17. 16:57
 63/79 anonim ***** válasza:
43%
Miért ki vagy Te? Aki fröcsög az egyedül Te vagy...
jan. 17. 16:58
 64/79 anonim ***** válasza:
40%

Én az vagyok, aki érti azt, hogy attól, hogy valami átlagban igaz egy csoportra, lehet individuális eltérés. Ezt a csekélyke tudást próbáltam átadni.

De gondolom a "not like other guys" kommentednek nem ez volt a célja. Ez esetben elnézést.

jan. 17. 17:01
 65/79 anonim ***** válasza:
28%

48. 14:40

"Pszichológia vizsgálatok sorozata mutatja, hogy a férfiak hajlamosak magukat minden terület felül értékelni, a nők meg alul."

Hol szerepel a kérdéses kommentben az átlag szó?

jan. 17. 17:04
 66/79 anonim ***** válasza:
0%

Nincs benne, de aki nem buta, az tudja ezt értelmezni. Az sincs benne, hogy MINDEN férfi vagy nő ezt csinálja.

Ne haragudj, ha valamilyen spektrumzavarod van, akkor megértem, hogy ez nem jön le neked. Neurotipikusok értik ezt a megfogalmazást, lehetne inkluzívabb. ❤️

jan. 17. 17:07
 67/79 anonim ***** válasza:
11%
Tehát egy olyan fogalmat látott bele, ami nincs egyértelműen ott, semmi gond, csak ne vádoljon engem spektrum zavarral! ;) Hogy butának tart, semmi gond...nem Önt tartom a megfelelő személynek, akinek adnék a véleményére az értelmi képességemmel kapcsolatban!
jan. 17. 17:10
 68/79 anonim ***** válasza:
33%

“Pontosan tudom az átlagot mint fogalmat. Matematikai nehézségek inkább az Önök oldalán szoktak jelentkezni...”

Ez egy lölö idezet?

jan. 17. 17:12
 69/79 anonim ***** válasza:
0%
17:12 Nem...bár rengetegszer írnám az Ezt miből számolta ki, matematikus Ön idézetet....amennyi matematikai torzítás van az oldalon...
jan. 17. 17:14
 70/79 anonim ***** válasza:
60%
69. 🤣
jan. 17. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!