Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?
"Nem mindig van így, de persze ezt is nekünk kellene kiolvasnunk a gondolataitokból."
Más kérdéseknél konkrét személyiségrajzot állítotok fel annyiból, hogy a nő milyen időközönként válaszol. Na most akkor vagy mindig menjen a gondolatolvasás, vagy soha. Ne csak akkor, amikor kényelmes.
"Zaklatás = Egy nem vonzó pasi csinálja.
Érdekes, ha pontosan ugyanazt a dolgot csinálja, de egy nagyon jó, a nőnek nagyon tetsző pasi, akkor az már nem számít zaklatásnak."
Ez nagyon egyszerű, ha szeretnéd megérteni, itt az alkalom, de úgysem akarod.
A nő is ember. Neki ugyanúgy vonzódnia kell hozzád, mint neked hozzá. Joga van azzal ismerkedni, akivel akar, és minden nő és férfi a vonzóbb embert választja. Ez a világunk. Ha tetszik a férfi, igent mondok rá, akkor nem zaklat. Mert én is akarok tőle valamit. Ha nemet mondtam rá, és tovább erőlködik, zaklat, mert nem akarok tőle semmit.
Nagyon egyszerű elkerülni azt, hogy zaklató legyél. Minden, ami nem lelkes igen, az nem. A nem nem. A talán nem. Az igen nem akkor, hogy ha megfélemlíted, hogy igent mondjon.
Alapból ne akarj kapcsolatot olyan emberrel, aki mást mond, mint amit gondol. Vagy ennyire szeretnél egy brazil szappanoperában élni?
48. 14:40.
Pszichológia vizsgálatok sorozata mutatja, hogy a férfiak hajlamosak magukat minden terület felül értékelni, a nők meg alul.
Én férfiként látom, hogy külsőleg egy rakás sz.... vagyok... Hová értékeljem magam még lejjebb? :D
"Én férfiként látom, hogy külsőleg egy rakás sz.... vagyok... Hová értékeljem magam még lejjebb? :D"
Tudod, mi az átlag, vigyori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!