Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amit régen udvarlásnak hívtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?

Figyelt kérdés
Régen ha egy nő kikosarazott egy férfit, a férfi akkor is tovább próbálkozott míg a nő beadta a derekát(az hogy szánalomból vagy tényleg megtetszett neki az más kérdés). Persze nem minden esetben jött össze. Ma szerintem a harmadik próbálkozásnál menne a feljelentés. Nem csodálkoznék rajta ha ez is oka lenne annak hogy a mai férfiak nem romantikusak.
jan. 17. 05:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
53%

"Nem mindig van így, de persze ezt is nekünk kellene kiolvasnunk a gondolataitokból."

Más kérdéseknél konkrét személyiségrajzot állítotok fel annyiból, hogy a nő milyen időközönként válaszol. Na most akkor vagy mindig menjen a gondolatolvasás, vagy soha. Ne csak akkor, amikor kényelmes.

jan. 17. 15:32
 52/79 anonim ***** válasza:
82%
Jó hát akkor engem melegként nem fog visszatartani egy nekem tetsző formás hetero srác visszautasítása. Hát mi az hogy egy nőnek a közeledésére egyből ugrana az ágyba, engem meg elzavar?! Ugyanúgy közelednék hozzá ahogy egy nő teszi. Tehát a cselekmény egyező, csupán a szereplők változnak a sztoriban. Pedig velem is lehet ám jókat mókázni.
jan. 17. 15:34
 53/79 anonim ***** válasza:
42%
#46 Ha egy nőnek tetszik egy férfi, annak semmilyen más által észrevehető jelét nem adja. Ha úgy tűnik, hogy egy nőnek tetszik egy férfi, akkor csak szívatja a férfit. Tapasztalat.
jan. 17. 15:46
 54/79 anonim ***** válasza:
53%

"Zaklatás = Egy nem vonzó pasi csinálja.

Érdekes, ha pontosan ugyanazt a dolgot csinálja, de egy nagyon jó, a nőnek nagyon tetsző pasi, akkor az már nem számít zaklatásnak."

Ez nagyon egyszerű, ha szeretnéd megérteni, itt az alkalom, de úgysem akarod.

A nő is ember. Neki ugyanúgy vonzódnia kell hozzád, mint neked hozzá. Joga van azzal ismerkedni, akivel akar, és minden nő és férfi a vonzóbb embert választja. Ez a világunk. Ha tetszik a férfi, igent mondok rá, akkor nem zaklat. Mert én is akarok tőle valamit. Ha nemet mondtam rá, és tovább erőlködik, zaklat, mert nem akarok tőle semmit.

Nagyon egyszerű elkerülni azt, hogy zaklató legyél. Minden, ami nem lelkes igen, az nem. A nem nem. A talán nem. Az igen nem akkor, hogy ha megfélemlíted, hogy igent mondjon.

Alapból ne akarj kapcsolatot olyan emberrel, aki mást mond, mint amit gondol. Vagy ennyire szeretnél egy brazil szappanoperában élni?

jan. 17. 15:48
 55/79 anonim ***** válasza:
34%

48. 14:40.

Pszichológia vizsgálatok sorozata mutatja, hogy a férfiak hajlamosak magukat minden terület felül értékelni, a nők meg alul.

Én férfiként látom, hogy külsőleg egy rakás sz.... vagyok... Hová értékeljem magam még lejjebb? :D

jan. 17. 15:50
 56/79 anonim ***** válasza:
60%
A zaklatás minden olyan közeledés ami a másik számára nem kívánatos. Ki dönti el mi a kívánatos? Az adott illető, hiszen őt érinti a dolog, róla szól. Természetes hogy maximális beleszólása van arról mi, mikor és kivel történjen. Ez ennyire egyszerű. Szerintem aki nem tud értelmezni alapvető emberi kommunikációs jeleket az autista, de minimum pengeélen táncol a spektrumot nézve. Ezzel nem az autistákat szeretném bántani.
jan. 17. 16:02
 57/79 anonim ***** válasza:
0%

"Én férfiként látom, hogy külsőleg egy rakás sz.... vagyok... Hová értékeljem magam még lejjebb? :D"

Tudod, mi az átlag, vigyori?

jan. 17. 16:51
 58/79 anonim ***** válasza:
34%
16:51 Pontosan tudom az átlagot mint fogalmat. Matematikai nehézségek inkább az Önök oldalán szoktak jelentkezni...
jan. 17. 16:52
 59/79 anonim ***** válasza:
0%
52. Hozzam oda jonnel rad hivnam a rendoroket te radiator .
jan. 17. 16:52
 60/79 anonim ***** válasza:
69%
58, kit takar a többes szám? Azt azért kérlek, áruld el.
jan. 17. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!