Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?
A mai fiúk nem tanulnak meg udvarolni, mert nincs kitől.
Se fellépésük, se bátorságuk.
Ez régen is zaklatás volt.
Az udvarlás lényege az volt, hogy a férfi esténként elment a lányos házhoz beszélgetni, vacsorázni, hogy jobban megismerjék egymást. Persze szigorúan felügyelet mellett. Néha lettek pár percre kettesben hagyva, hogy legalább csókolózni tudjanak. De annyi időt sose kaptak, hogy másra is jusson lehetőség!
Az a világ teljesen más volt. Elvárás volt, hogy udvariasak legyenek a férfiak a nőkkel sokkal extrémebb módon mint manapság. Beléjük nevelték. Aztán elküldték őket katonaságba ahol férfit csináltak belőlük. Apukám is mesélte, hogy teljesen megváltozott katonaság alatt. Most nincs nevelés, nincs példa, nincs szigor. A média van, konkrétan a sok hülyeség, a pénz iránti imádat és a liberális élet. Extrém ugyanúgy csak nem tele korlátokkal hanem azt csinálsz amit akarsz és ez mindkettő neműre illik.
Vagyis a férfinak se kell olyasmit csinálni amit nem akar nemcsak a nőnek. Persze, hogy elutasítja a nő ha nem jön be neki valami miatt és ha nem adja fel zaklatja feljelentést tesz. De ezt férfi is ugyanúgy megteheti ha a nő "sztalkerkedik".
A férfinak és a nőnek egyforma jogai vannak.
Egyébként az, hogy valaki romantikus(abb) szintén jellem függvénye és nem a nemed dönti el.
Manapság a férfiak kötelességből vesznek virágot, vagy azért, hogy meg tudják fektetni.
Fel vannak azért háborodva, hogy nekik kell a randit állni, hogy a nő nem akar 1-3 randin szexelni. Semmi úriember módjára vonatkozó viselkedés nincs bennük.
Akkor a nő ha nem vonzódik a férfihoz miért kéne vele kefélnie, beadni a derekát??? Azért, hogy a férfiak jól érezzék magukat? 🖕🖕🖕
Lehet. Jókat írtak az előttem szólók. Én azt látom, hogy ha tetszik valaki, szeretem, ha megismerjük egymást, beszélgetünk. Nem ugrok első szóra az ölébe, bármennyire is tetszik. Legjobb időszak a várakozás, a csókolózás, a bújás. Én ezt nem játszmának fogom fel, egyszerűen nem lesz még egyszer ilyen szakasz egy pár életében, addig kell kiélvezni, amíg lehet.
Ha elsőre kikosaraztam, vagy ő annak veszi, simán belefér egy második próbálkozás, hátha módosul a véleményem, vagy félreértettünk valamit.
Hőőő-hőőőő! A kikosarazott pasi régen értett a szóból és nem próbálkozott többször. Az, hogy egy lány/nő nem adta be elsőre a derekát nem jelenti, hogy kikosarazta a pasit, csak érzékeltette a másik féllel, hogy ez még kevés.
A mai világban a nagyon emancipálódott és "független" nőknek (főleg a Coelho-n, Szabó Péteren és Marozsán Szabolcson szocializálódottaknak) pedig már egyes esetekben a legelső alkalom is elég ahhoz, hogy egy férfi közeledését zaklatásnak minősítse. A túltolt feminizmus gyakorlatilag kiheréli a férfi szerepeket. Nem az hiányzik, hogy utcán füttyögjenek ha arra járok, vagy utánam ordítsanak, hogy "de megb...nálak", mert az alpári - de igenis van olyan szexuális töltetű interakció, ami jól esik egy nőnek!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!