Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
„Régen könnyebb volt ismerkedni” – tényleg így van?
Annyit halljuk manapság, hogy milyen nehéz a párkeresés szándékával ismerkedni. Itt is gyakran halljuk a kifogásokat, hogy introvertáltak vagyunk, nincs a baráti körünkben már ismerős ismerőse, nincs ismerkedős helyzet az életünkben, vagy már bulizni sem azért jár a nők zöme, hogy pasik után kutasson.
Ez persze csak néhány kiragadott példa, de tényleg igaz lehet ez az alapfelvetés? Vagy csak a kifogásokat keressük a saját sikertelenségünkre?
Én is tapasztalom, hogy nehéz, de úgy látom, az élet szeret váratlant húzni, és vannak meglepetések. Általában akkor, amikor az ember csak sodródik az árral ilyen tekintetben, és nem görcsöl rá a párkeresésre.
Ti hogy látjátok?
Ez hülyeség.
Mindig ugyanolyan nehéz, ha van egy mércéd.
És könnyebb, ha jól nézel ki, "menő vagy", sok a pénzed, tudsz ezt-azt villantani meg előadni magad. Még ha kamu az se baj, sok roma műveli ezt, hogy semmijük nincs, de ismerkedés közben előadnak minden kamu szart és bejön. Persze ha van is mögötte, akkor az már nyerőbb helyzet.
Primitív "mindegy, csak élő test legyen" embereknek könnyű ismerkedni bármikor, mert odamegy mindenkihez és aki nem küldi el egy "p" betűs helyre, azzal már "párban" is vannak.
"az ő idejükben eljártak bálokba, közös kirándulásokra"
Ja, mert ezek a dolgok kötelezőek voltak a szocializmusban. Brigádépítőre, KISZ-bulira, úttörőtáborba, kisdobos gyűlésre kötelező volt menni szinte, aki nem ment, azt kitaszajtotta a társadalom.
4.
A társadalom erősebb, mint az egyén, tehát a társadalom taszítja ki az egyént, nem az egyén "taszítja ki magát" a társadalomból.
Valahogy régen nem az volt a lényeg,kivel laksz és mid van, hanem az,hogy milyen ember vagy !
Ma mi megy ? Anyáddal élsz? Nincs lakásod 20 évesen, kocsid, minimum 600 ezres fizetésed ? Férfi és nő mind anyagias, szexmániás ,főleg kitekert szex,semmi érzelem.
Boldogtalan rengeteg ember,unják egymást és sajnos a gyerekek az áldozatai a sok családnak nem nevezhető együttélésnek.
55 F
igen...
sokkal több volt a spontán program nem kilóra mérték egymást az emberek nem feltétlen a lové volt a legfontosabb
bulik spontán is alakultak nem volt gond ha beesett plusz pár ember has hozott piát kaját
a srácok bátrabbak voltak ment a bárhol leszólíthatom a lányt a lányok meg vevők voltak rá - nem volt metoo - egy popsira csapás elismerés volt h bátor a srác és tetszem neki nem visítottam h perverz!
a közeli házakból mindenki ismert mindenkit, figyeltek az emberek egymásra, volt kommunikáció, nem volt cink kérdezni ha eltévedtél, az emberek felemelt fejjel jártak nem a telot nyomkodva
ha beszélgetni akartál oda mentél, nem üzengettél messengerem vagy máson...
manapság az emberek saját magukat zárják be - nézz meg a metrón hány ember nem telozik vagy bámul valami kijelzőt!
8.
Ha nem bámulsz semmilyen kijelzőt, akkor azt a szennyet, romlottságot és undort látod, ami körbevesz minket és még magányosnak is érzed magad. Hidd el, tudom.
Én teljes mértékben egyetértek azzal, hogy régebben sokkal könnyebb volt mert mint írták előttem az emberek is másabbak voltak egymással. Már én tapasztaltam, hogy akivel nagyon jó barátnő voltam, de nem Facebookoltam vele nonstop már nem is akart velem tovább barátkozni.
Az emberek eszét kimossa a média, anyagiak, szex és persze a "csúcs"technológia.
Sajnos nagyon rossz úton haladunk.
Ki merem jelenteni hogy az AI-robotok még jobban el fogják venni az emberek agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!