Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
„Régen könnyebb volt ismerkedni” – tényleg így van?
Annyit halljuk manapság, hogy milyen nehéz a párkeresés szándékával ismerkedni. Itt is gyakran halljuk a kifogásokat, hogy introvertáltak vagyunk, nincs a baráti körünkben már ismerős ismerőse, nincs ismerkedős helyzet az életünkben, vagy már bulizni sem azért jár a nők zöme, hogy pasik után kutasson.
Ez persze csak néhány kiragadott példa, de tényleg igaz lehet ez az alapfelvetés? Vagy csak a kifogásokat keressük a saját sikertelenségünkre?
Én is tapasztalom, hogy nehéz, de úgy látom, az élet szeret váratlant húzni, és vannak meglepetések. Általában akkor, amikor az ember csak sodródik az árral ilyen tekintetben, és nem görcsöl rá a párkeresésre.
Ti hogy látjátok?
30-s.
Na már le is írtad magad hogy te is egy aranyásó vagy csak épp nem akar összejönni.
Mert nagyok az igények csak épp te meg úgy nézel ki esetleg mint egy hányás.
Rengeteg sz@revő pasiba botlottam bele régen, de 35 évesen végre megismertem a férjem.
Szóval nekem 20 éve volt nehezebb.
Ha fognánk egy mai incelt és visszaküldenénk 2000-be, akkor sem tudna becsajozni.
Most van a snowflake időszak. A 2000-es években baromi sok mean girl volt, és nem féltek hangosan elküldeni az anyádba, megnevezve közben minden testi hibádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!