Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A könnyebb beszélgetés miatt elkérjem a számát?
Figyelt kérdés
Mondom a szitut. Van egy lány, akivel korábban futólag találkoztam. Egészségügyi kezelésekre jártam, ahol ő aszisztens. A szián kívül max a nevemet kiabálta ki a folyósara. Eddig ennyi volt a kommunikáció.
Pár hónap múlva feldobta a tiktok és megnéztem a profilját. Bekövettem, majd visszakövetett. Ráirtam tiktokon, de sajna nem ismert meg. Mondta h nagyon ismerős vagyok neki, de pontosan nem tudja honnan. Elmagyaráztam neki és már eszébe jutott. Mivel továbbra is tikton beszélünk napi 1-2 üzit, ezért arra gondoltam h elkérem a számát, mivel nem nagyon halad a dolog. Lehet keveset van fent vagy nem érdeklem. Fb, insta, messenger stb nekem nincs, csak Viver. Szerintetek? Én 30F, őt még nemtudom.. :D
jún. 2. 21:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem nyilvánvaló, hogy férfiként nem érdekled őt, és ez egyteljesen egyoldalú vonzódás részedről, kérdező. Hagyd őt békén.
3/5 A kérdező kommentje:
Na két negatív komment.. akkor ez tárgytalan
jún. 2. 21:15
4/5 anonim válasza:
jajj ne már. egy próbát megér. akkor lesz tárgytalan, ha egyértelműen elutasít. most mit veszíthetsz?
5/5 A kérdező kommentje:
Jogos! Köszi
jún. 2. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!