Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » „Régen könnyebb volt ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

„Régen könnyebb volt ismerkedni” – tényleg így van?

Figyelt kérdés

Annyit halljuk manapság, hogy milyen nehéz a párkeresés szándékával ismerkedni. Itt is gyakran halljuk a kifogásokat, hogy introvertáltak vagyunk, nincs a baráti körünkben már ismerős ismerőse, nincs ismerkedős helyzet az életünkben, vagy már bulizni sem azért jár a nők zöme, hogy pasik után kutasson.

Ez persze csak néhány kiragadott példa, de tényleg igaz lehet ez az alapfelvetés? Vagy csak a kifogásokat keressük a saját sikertelenségünkre?

Én is tapasztalom, hogy nehéz, de úgy látom, az élet szeret váratlant húzni, és vannak meglepetések. Általában akkor, amikor az ember csak sodródik az árral ilyen tekintetben, és nem görcsöl rá a párkeresésre.

Ti hogy látjátok?

aug. 19. 19:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Régen jobban néztem ki, így könnyebb volt. Bár ma meg nem kell ismerkednem, otthon vár az ingyen punci. Ha kellene, akkor lehet megintjobban néznék ki.
aug. 20. 00:07
 22/39 anonim ***** válasza:
31%
Igen, régen elég volt jó anyagi körülményeket felmutatni egy kapcsolathoz és a nők se finyáskodtak.
aug. 20. 07:39
 23/39 anonim ***** válasza:
69%
Régen nyitottabbak voltak az emberek. Nem kizárólag azokkal álltak szóba, akiket már régóta ismertek valahonnan. Most hozzá sem szólnak máshoz. Ha csak idegenek vannak körülöttük, akkor inkább a telefon. Így nem lehet ismerkedni... max. online 😕
aug. 20. 07:59
 24/39 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem van olyan ember, akinek könnyebb volt, vagy olyan, akihez hasonló helyzetben levő ember könnyebben tudott, meg van olyan, aki nehezebben.

Általában azok azok, akik ezen panaszkodnak, akiknek vagy akiknek hasonlóknak azért "jutott" párkapcsolat, mert az internetes társkeresők meg úgy az internet elterjedésének hiánya miatt adott részein Magyarországnak behatárolt volt az, hogy kivel tudsz egyáltalán megismerkedni, így az emberek nem látták, hogy ha utaznának kicsit, miből tudnának válogatni... így olyanok mellett is lehorgonyoztak emberek, akiknek kb. az volt az értékük, hogy "hát a nagyon suttyókhoz képest ez még úgy-ahogy normális"... semmilyen, átlagos vagy átlag alatti külsejű emberek, akik tényleg tudtak azzal "hódítani", hogy nem nagyon rondák, van munkájuk, nem alkoholfüggők.

Ill. még azok, akik olyan közegben voltak fiatalok, ahol voltak olyan intézmények, ahol lehetett csak simán időt tölteni és ismerkedni másokkal, pl. ifjúsági ház.

aug. 21. 13:02
 25/39 anonim ***** válasza:
55%

Régen kevesebb volt a lehetőség, kisebb körből tudtál választani.

Aztán, „aki lemarad, kimarad”-alapon, ha elkapkodták a fiúkat/lányokat, vénlány, agglegény maradtál. Így aztán inkább találtál valakit, csak ne maradj szégyenben.

Manapság már meg túl nagy lett a kínálat, túl nagy körből tudunk választani és könnyebben lecseréljük a másikat.

aug. 22. 00:20
 26/39 anonim ***** válasza:
Kozcetlenebbek voltak az emberek es nyitottabbak talan ez volt a kulcs . Manapsag mindenki csak a sajat tarsasaganak van es ugy nez az idegenekre mint ha masik orszagbol jottek volna. Aki azt irta hogy regebben penzel lehetet az is baromsag azert .. mar ha meghivnal valakit egy italra azt is zaklatasnak veszi.
aug. 22. 14:23
 27/39 anonim ***** válasza:
60%

15 éve vagyis nem is olyan régen,még a csaj nem azzal kezdte hogy miből élsz, mid van, hanem örült ha volt Férfi a talpán ki hozzá mert szólni.

Most meg csak ezzel kezdik az első szia után.

És nem csoda hogy a kannak elmegy a kedve az egésztől.

Ezért is van sok férfi egyedül,mert hiába van esetleg munkahelyük csak épp az 500 ezres fizu karcsú mikor a csaj minimum elvárása havi 1 millió hogy legyen miből megvetetni a párjával a kenceficéit egyebeket.

És nem sok munkahelyet kell találni ahol egyáltalán ennyi a 0.5 millió a fizetés hanem inkább kevesebb.

És ez ugye még csak a pénz kérdés,e-mellet jön az hogy milyen kocsid van,ha nem minimum 10 milliós akkor megint csak veszett fejsze nyele + saját lakás,ház ami megint csak 40-100 millió.

És ugyebár ezért van sok öreglány is,mert nem akarja lejjebb adni a mércét,na meg 10-ből 10 mindegyik ugyanarra a pasira hajt kinek végül lehet egyik sem fog kelleni vagy ha mégis akkor is csak 1 és másik 9 meg addigra megöregszik és max egy éjszakára fogják bevállalni.

De hát az észt nem osztogatják minden pipinek csak a pénzbankókig látnak és se tovább.

Mert ha a barcsinőmnek ilyen pasija van én is ilyet akarok elv.

Csak lehet fele olyan jól néz ki vagy még annyira sem mint a barátnő az nem számít,pedig kellene és fog is.

Példa: Haverom 10 skálán 10-s én meg csak 5-s vagyok.

Max a bálnák vagy épp a retkek néznek meg míg a haver ha olyan lenne de nem olyan minden Nőt ágyba vihetne.

Na persze a Nők bánatára.

szept. 16. 18:41
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én netes tàrskeresőn ismertem meg a párom. Régen esélyem se lett volna. Személyesen a külsőt látják meg előbb az emberek, és ott én esélytelen voltam, mert nem születtem szépnek. Nekem kellett az, hogy előbb valamennyire megismerjen a másik fél, mielőtt lát, hogy így legalább egy kicsi esélyt kapjak. Enélkül a kutya se nézett rám soha. A többség még így sem, illetve el is tűnt mikor képet cseréltünk, de a sokból legalább egyet sikerült így találni akinek mégis tetszem. Ha nincs a net ,sosem találkoztunk volna.
szept. 16. 18:42
 29/39 anonim ***** válasza:

28-s

Nem tudom melyik társkeresőt használtad,de engem ott is letojnak a Nők.

Bár igaz a közel 200 cm-m valahogy elriasztja őket.

Naponta tapasztalom akárhova is megyek.

Na meg itt helyben ahol élek mindenki tud mindenkiről mindent,főleg a Nők és gyorsan lerí hogy nincs semmim sem,mivel öreg kerékpárral járok ami engem ugyan nem zavar de csajoknak így senki vagyok.

szept. 16. 18:55
 30/39 anonim ***** válasza:
Ma mar mindenki a mit melozol szoval kezdi es nem azert mert ebbol kap ra latast ki is vagy te .. ha nem az anyagiak miatt. Nyilvan elobb elmennek egy epitoipari vallalkozoval aki meg simlis is meg ki tudja milyen ugyletei vannak mellette ,mint sem egy atlag keresetu ferfival.. A mit dolgozol at mindig is elsodlegesen az anyagi szint felmeresrol szol.
szept. 16. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!