Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy akkor könnyebben jön a szerelem, ha nem erőlteted és nem keresed görcsösen?
Részben igaz,mert ha nem arra várunk, hogy a tökéletes nagy Ő jöjjön meg, akkor sok értékes kis Ő-vel is találkozhatunk. Amiből lehet, hogy tartósabb és szebb kapcsolat lesz !
De csak úgy várva, nem hinném, hogy összejön. Figyelni kell apró jelekre, még akkor is,ha nem direktbe keresünk társat.
F
Na ja.
Ha keresed, az a baj, hogy görcsös vagy, így nem fog összejönni. Ha nem teszel érte, akkor meg miért képzeled, hogy bármi is össze fog jönni?
Mindent lehet kritizálni, ha nincs eredmény.
Ha meg összejött, akkor lehet osztani az észt, hogy te így csináltad, tehát ez a nyerő stratégia.
Nem.
7-es jól írja.
Amúgy én 30+ vagyok, nyilván ennyi idő alatt volt az életemben mindenféle szakasz: rágörcsölős-aktívan keresős, simán csak nyitott, elzárkózó, kisebb gondom is nagyobb-emiatt a témával még kósza gondolatok szintjén sem foglalkozós. Teljesen mindegy volt, nem jött. Nemhogy szerelem, még vonzalom sem olyan, ami kölcsönös lett volna. A legutolsó nem kölcsönös vonzalmam egyébként úgy jött, hogy ezerrel erőltettem társkeresőn az ismerkedést, görcsösen kerestem, senki nem fogott meg, ő meg a semmiből jött élőben, ahol esély sem volt rá, de tök mindegy, mert nem lett ebből sem sikersztori, ugyanis őt nem igazán érdeklem, és még házas is. Ez van, nem hozzáállás, hanem szerencse kérdése.
Nem igaz
Akkor fog jönni ha vonzó vagy és vonzó emberekkel találkozol
Ha valamelyik hiányzik senki nem fog jönni bármit csinálsz
De ha nem keresed csak esélytelenebb lesz nem könnyebb
Nem.
Ezzel hitegetik azokat akiknek nem jön össze...
ezt mondják 15 majd 20 majd 30 majd 40 évesen is.,..
Egyéb esetben #9-el értek egyet.
Jönni fog ha sok sok emberrel találkozol, ha jól nézel ki még nagyobb az esély, hogy jön. Ha pocsékul nézel ki és csak otthon ülsz....na itt aztán várhatod, hogy jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!