Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy akkor könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy akkor könnyebben jön a szerelem, ha nem erőlteted és nem keresed görcsösen?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 10:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként a legrosszabb, mikor belebolondulsz egy szàmodra totàl esélytelen fazonba, majd emiatt nem fog meg és nem is érdekel senki, az idő meg megy.

Az az igazi szívàs (sajnos tudom)...🤔"

8-as vagyok, ebben vagyok 1 éve, hatalmas szívás. Ugyan előtte sem fogott meg senki, hiába erőltettem az ismerkedést, de azóta erőltetni sem tudom, szinte idegesség és undor fog el a gondolattól is, hogy mással kezdjek el beszélgetni, találkozni, foglalkozni, aki nem ő... Kolonc, nyűg lenne. Iszonyatos szívás, igen, mert hiába tudom, amit tudok ésszel, attól még az érzések szintjén ez van.

2024. jún. 18. 06:50
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

" Visszahúztam a szakadék széléről és egy boldog embert tudtam belőle visszavarázsolni. Azóta is boldogok vagyunk."

Ugyanígy volt velem az exem. Ő húzott ki az abszolút magányból, szenvedésből, majd pár évre rá még mélyebbre lökött, mint ahol eredetileg voltam. Nagyon megérte...

2024. jún. 18. 08:26
 23/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem szerelmet kerestem, hanem barátot. Azok között, akivel összezárt a tanulás, a munka. Amikor távol kerültünk eymástól, rádöbbentünk, hogy hiányzunk egymásnak, rádöbbentünk, hogy ez már szerelem..
2024. jún. 19. 22:39
 24/28 anonim ***** válasza:
52%
Jöhetne már :'(
2024. jún. 19. 22:40
 25/28 anonim ***** válasza:
64%

#8,21,24

Valóban az a legrosszabb felállás, hogy egyszer csak jön a szerelem, és teljesen abszurd, reménytelen helyzetet eredményez. Meg vagyok lőve én is, nincs egy épkézláb gondolatom, rá még csak rá se nézhetek, másra meg nem akarok. A szerelem egy nagy szívás! Nem akartam szerelmes lenni! Nem így!

2024. júl. 5. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
25 - "rá még csak rá se nézhetek" - Miért nem?
2024. júl. 5. 19:05
 27/28 anonim ***** válasza:
27%
#26 Többemberes a dolog. Ennyi elég?
2024. júl. 5. 20:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Talán. Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor nem tettem érte semmit, nem jött az életembe senki, évekig. Amikor görcsösen keresgéltem 4 hónapig, egyszerűen sehogy nem jött össze, 1-2 maximum 3 randiig jutottam többször is, aztán vagy nem kellettem, vagy én éreztem úgy, hogy nem fog működni.

Aztán mikor úgy voltam vele, hogy a görcsös keresgélést elengedem, de azt a bizonyos kiskaput meghagytam magamnak, a nyitottságot, na akkor jött, 2 hónappal az után hogy már nem kerestem intenzíven, csak hagytam, hogy megtörténhessen. Konkrétan a netes társkeresőn amin màr 4 hónapja fent voltam, nem nézelődtem tovább, be sem léptem, csak hagytam. Viszont nem is töröltem le magam.

2 hónapra rá kaptam egy üzenetet:) Ebből ismerkedés, majd találkozás, párkapcsolat, eljegyzés, összeköltözés és végül házasság lett, 1,5 év alatt.:).

Azóta is együtt, most már lassan 14,5 ève:)

szept. 17. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!