Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy akkor könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy akkor könnyebben jön a szerelem, ha nem erőlteted és nem keresed görcsösen?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 10:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%
Különböző fogalmakról beszélünk. Ha erőlteted, az úgy tényleg nem megy. De ha nem keresed, akkor sem jön a szerelem, mert akkor az egész viselkedésed tükrözni fogja, hogy nem állsz rá készen. Ezt a környezet érezni fogja.
2024. jún. 17. 11:51
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Ha jól nézel ki és sok emberel találkozol akkor nem kell erőlködnöd és tuti lesz valakid, még ha nem is igazán akarod.

Ha átlagosan nézel ki és sok emberrel találkozol akkor erőltetned kell, hajtani az ismerkedést és jó eséllyel lesz valakid.

Ha átlagosan nézel ki és nem erőlteted akkor jó eséllyel nem lesz senkid, vagy maximum ha nagyon mázlid van és nagyon szociális típus vagy.

Ha átlagosan nézel ki és nem vagy szociális, nem is erőlteted, akkor szinte biztos, hogy nem lesz senkid.

Ha szarul nézel ki (átlag alatt), de nagyon szociális vagy és nagyon erőlteted akkor azért valamennyi (nagyon csekély) esélyed van.

Ha szarul nézel ki, nem vagy szociális és nem is erőlteted, akkor totál esélytelen a dolog.

2024. jún. 17. 12:01
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlzásokba esni, vagyis nem is mindenáron keresni, de az se jó "módszer", hogy egyáltalán nem keresed, nem veszed figyelembe. Arany közép utat kéne megtalálni.
2024. jún. 17. 12:44
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Hát, ha valamire rágörcsölsz, akkor az már pont nem a "könnyebben jön" kategória.
2024. jún. 17. 13:32
 15/28 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem általános szabály, van akinél bejön van akinél nem. A páromnál bejött. Akkor jelentem meg az életében amikor már nem bízott semmiben. Visszahúztam a szakadék széléről és egy boldog embert tudtam belőle visszavarázsolni. Azóta is boldogok vagyunk.
2024. jún. 17. 14:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetem de így sem jön 😔
2024. jún. 17. 15:01
 17/28 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is ezt mondtak, de en hallgattam is rajuk :)

40F incel

2024. jún. 17. 15:16
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ebben semmi összefüggés nincs.
2024. jún. 17. 18:47
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem erőlteted és nem keresed, akkor tök logikusan tovàbbra is egyedülálló maradsz.

Ha meg igen, akkor pofàra esel.

Valaki írta, hogy ehhez jó adag szerencse is szükséges. Én is így gondolom.

Egyébként a legrosszabb, mikor belebolondulsz egy szàmodra totàl esélytelen fazonba, majd emiatt nem fog meg és nem is érdekel senki, az idő meg megy.

Az az igazi szívàs (sajnos tudom)...🤔

2024. jún. 17. 21:43
 20/28 Atariboy válasza:
48%
A szerelmet nem lehet erőltetni. Vagy jön vagy nem. Ismerkedni lehet és kell is minél több emberrel. Dr. Müller Péter szerint ne azt keresd, aki nélkül nem tudsz élni, hanem azt aki nélkül tudnál, de nem lenne érdemes. Vagyis minden ember életében eljön 5-6 olyan ember, akivel (ha van benned egy kis kompromisszum) csodálatos párt alkothattok. Csak észre kell őt venni. Nem a telefonodat kell nyomogatni a metrón, hanem körülnézni és ha valaki "megbámul" és szimpatikus, akkor rámosolyogni. :-)
2024. jún. 18. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!