Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem ezt könnyebben?
Ismerkedtem valakivel,és eléggé elkezdtem érzéseket is táplálni iránta.
Közben ő ignorált,de mint kiderült komoly barátnő volt a háttérben,azért.
Nagyon rosszul érintett,mert nagyon nem vagyunk egy kategóriák a lánnyal.
Ő kb 10/8,én 10/3,ő jó családból való stb.
Meg úgy alapjában véve is borzasztó rosszul érint,hogy ugyan hogy gondoltam,hogy ő és én...tőlem valószínű,csak egyszeri sze*et akart.
Gondolom ha egy 8-as lányt szerzett, akkor Ő is a körül lehet pasiban.
Vagy valamiben kiemelkedő
Ez nem biztos hogy igaz rád, ha nem akkor kérlek ne vedd, vegyétek magadra -magatokra ,de:
az a baj, hogy sokszor kategóriákkal jobb pasik visznek el titeket, de max csak dugni, vagy rövidtávra ,és onnantól azt gondoljátok ez a szint, és 40+éves korotokig keresitek ezeket újra.
Közben meg tök átlagos ,de stabil ,szerető kapcsolatott,családot nyújtó ,veletek egy kaliber átlag srácok mellet mentek el.
Így lesznek a macskás,"én úgy sem akartam családot, nem ez igy pont jó" kamu hitben ringatózó szingli asszonyok.
Úristen,mennyi előítélet..
#2 semmi nem történt úgy köztünk..
#3 az illető messziről nem 10/8,viszont belsőleg nagyon értékes személyiség
4
Mint írtam, valamiben kiemelkedő.
azt is írtam hogy ne vedd magadra feltétlenül, csak a történeted kolerál sok férfi tapasztalatával.
Nincs itt semmilyen előítélet részemről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!