Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » „Régen könnyebb volt ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

„Régen könnyebb volt ismerkedni” – tényleg így van?

Figyelt kérdés

Annyit halljuk manapság, hogy milyen nehéz a párkeresés szándékával ismerkedni. Itt is gyakran halljuk a kifogásokat, hogy introvertáltak vagyunk, nincs a baráti körünkben már ismerős ismerőse, nincs ismerkedős helyzet az életünkben, vagy már bulizni sem azért jár a nők zöme, hogy pasik után kutasson.

Ez persze csak néhány kiragadott példa, de tényleg igaz lehet ez az alapfelvetés? Vagy csak a kifogásokat keressük a saját sikertelenségünkre?

Én is tapasztalom, hogy nehéz, de úgy látom, az élet szeret váratlant húzni, és vannak meglepetések. Általában akkor, amikor az ember csak sodródik az árral ilyen tekintetben, és nem görcsöl rá a párkeresésre.

Ti hogy látjátok?

aug. 19. 19:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
34%

Régen nehezebb volt ismerkedni, mivel nem volt elterjedt az internet.

Akkor el kellett járni otthonról, ha pasit/csajt akartál.

aug. 19. 19:34
 12/39 anonim ***** válasza:
86%
Volt egy kutatas arrol, hogy az 1980-as evekben 1 embernek 10 kozeli baratja volt. Mostanra ez a szam 1-re esett vissza. Ezek alapjan szerintem siman nehezebb ma ismerkedni es part talalni, mint korabban barmikor.
aug. 19. 20:00
 13/39 anonim ***** válasza:
79%
Többet kimozdultak az emberek az biztos. Ha valaki akárcsak a rokonával is akart beszélni pár mondatot akkor is fel kellett emelniük a seggüket az embereknek.
aug. 19. 20:01
 14/39 anonim ***** válasza:
69%

12.

De nem is vevő rá senki, hogy a barátjuk legyél. Én keserves nehézségek árán nagynehezen találtam 2 - az eddigi 3-ról sajnos visszaesett a szám, a harmadikuk szó nélkül eltűnt... jellemző - de félek mikor tűnnek el ők is. Akkor felkötöm magam. Szerencsére nem köt az élethez semmi.

Kapcsolat meg mély barátságok kategóriákat évekkel ezelőtt feladtam. Erre senki sem vevő.

aug. 19. 20:03
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

22 évvel ezelőtt a legtöbb embernek még csak iskolákban egyetemen volt elérhető az internet.

Még akkor is muszáj volt kimozdulni aki ismerkedni akart. ÉS egyáltalán beszélni más emberekkel a közvetlen szomszédain kívül.

Igen több randim volt nekem is akkor , mostanra csoda ha évi 1 összejön.

aug. 19. 20:06
 16/39 anonim ***** válasza:
17%

15.

Arra nem gondolsz, hogy csak simán te lettél öregebb és nem vevő rád már senki? Tudom az ego nagy úr, de ha még olyan korban jártál suliba, amikor a net nagy dolognak számított, akkor az minimum 20 éve volt (2004 után a legtöbb családnak már volt nete, 2006-ra szinte mindenkinek az öregeket leszámítva) és azért nem vagy olyan fiatal...

aug. 19. 20:09
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy volt nete az embereknek az egy dolog meg megint más hogy milyen is volt az a net.
aug. 19. 20:29
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
16, ezt senki nem számolja bele. Vagy az anyjáék sztoriját mesélik, mert saját nincs, vagy tényleg azt nem veszik észre, hogy helyes 20 évesként könnyebb, mint lelakott 40-esként.
aug. 19. 21:40
 19/39 anonim ***** válasza:
82%
Igazabol regebben unatkoztal otthon mert nem volt az mint most hogy gorgeted a videokat , jatszol a telefonon .. es ha nem akartal unatkozni akkor emberek koze kellett menned ahol ismerkedni kotelezo volt.. azok akik mar 2006 utan szulettek szinte mind elcseszettek de sokan meg 2000 elejerol is.. 2000 elott szulettek a normalis emberek..
aug. 19. 22:40
 20/39 anonim ***** válasza:
75%
19-es egyetértek a mostani 2000 után születtek nagyon elcseszettek sajnos igy van.
aug. 19. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!