Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
„Régen könnyebb volt ismerkedni” – tényleg így van?
Annyit halljuk manapság, hogy milyen nehéz a párkeresés szándékával ismerkedni. Itt is gyakran halljuk a kifogásokat, hogy introvertáltak vagyunk, nincs a baráti körünkben már ismerős ismerőse, nincs ismerkedős helyzet az életünkben, vagy már bulizni sem azért jár a nők zöme, hogy pasik után kutasson.
Ez persze csak néhány kiragadott példa, de tényleg igaz lehet ez az alapfelvetés? Vagy csak a kifogásokat keressük a saját sikertelenségünkre?
Én is tapasztalom, hogy nehéz, de úgy látom, az élet szeret váratlant húzni, és vannak meglepetések. Általában akkor, amikor az ember csak sodródik az árral ilyen tekintetben, és nem görcsöl rá a párkeresésre.
Ti hogy látjátok?
Régen nehezebb volt ismerkedni, mivel nem volt elterjedt az internet.
Akkor el kellett járni otthonról, ha pasit/csajt akartál.
12.
De nem is vevő rá senki, hogy a barátjuk legyél. Én keserves nehézségek árán nagynehezen találtam 2 - az eddigi 3-ról sajnos visszaesett a szám, a harmadikuk szó nélkül eltűnt... jellemző - de félek mikor tűnnek el ők is. Akkor felkötöm magam. Szerencsére nem köt az élethez semmi.
Kapcsolat meg mély barátságok kategóriákat évekkel ezelőtt feladtam. Erre senki sem vevő.
22 évvel ezelőtt a legtöbb embernek még csak iskolákban egyetemen volt elérhető az internet.
Még akkor is muszáj volt kimozdulni aki ismerkedni akart. ÉS egyáltalán beszélni más emberekkel a közvetlen szomszédain kívül.
Igen több randim volt nekem is akkor , mostanra csoda ha évi 1 összejön.
15.
Arra nem gondolsz, hogy csak simán te lettél öregebb és nem vevő rád már senki? Tudom az ego nagy úr, de ha még olyan korban jártál suliba, amikor a net nagy dolognak számított, akkor az minimum 20 éve volt (2004 után a legtöbb családnak már volt nete, 2006-ra szinte mindenkinek az öregeket leszámítva) és azért nem vagy olyan fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!