Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amit régen udvarlásnak hívtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit régen udvarlásnak hívtak ma zaklatásnak hívnának?

Figyelt kérdés
Régen ha egy nő kikosarazott egy férfit, a férfi akkor is tovább próbálkozott míg a nő beadta a derekát(az hogy szánalomból vagy tényleg megtetszett neki az más kérdés). Persze nem minden esetben jött össze. Ma szerintem a harmadik próbálkozásnál menne a feljelentés. Nem csodálkoznék rajta ha ez is oka lenne annak hogy a mai férfiak nem romantikusak.
jan. 17. 05:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
86%
Az nem udvarlás, hogy kūggy mesztelen fotót és farok kép küldése sem az. Az első randin dugni akarás sem az.
jan. 17. 09:12
 32/79 anonim ***** válasza:
85%
30! Ha te egy kiégett hajléktalan kinézetű igénytelen alkoholista vagy és nem tetszel nekem, de kitartóan udvarolsz nekem fél évig, szerinted én fél év után beadom a derekamat?? Hadd döntsem már el én! Te szánalmas incel.
jan. 17. 09:16
 33/79 anonim ***** válasza:
89%

30.

Igen. A film a való élet, és azokban a filmekben biztos a kövér, igénytelen pasi udvarolt egy csinos, szép nőnek 🤣

jan. 17. 09:19
 34/79 anonim ***** válasza:
82%

30

Igen, nyilván csakis azért nem szeretem, ha egy ronda pasi koslat utánam, mert magam is ronda vagyok. Még véletlenül sem az, hogy magasabbak voltak az elvárásaim, ma meg már párom van. :DDD

jan. 17. 09:21
 35/79 anonim ***** válasza:
81%

" de egy nagyon jó, a nőnek nagyon tetsző pasi, akkor az már nem számít zaklatásnak."

Így van, te IQ bajnbok. Ha a párommal történik a nemi aktus, akkor az jó. Ha valaki mással akaratomon kívűl, az erőszak. Pedig mindkettő ugyanazt csinálja.

jan. 17. 09:47
 36/79 anonim ***** válasza:
85%

30: "Kismillió film, történet van arról, hogy kitartó udvarlás meghozza az eredményét."

A nagybetűs élet nem film amit nézel és a rendező fejéből pattant ki az ötlet. Ha a nőnek kellesz akkor zöld utat ad. Nem kell hozzá járkálni utána mint a pincsikutya. Sőt nők is kezdeményeznek a férfiaknál.

jan. 17. 10:05
 37/79 anonim ***** válasza:
68%
Nekem olyan még nem volt hogy “beadtam volna a derekam” inkább az hogy rohadt fárasztó volt ezért tiltani kellett mindenhonnan
jan. 17. 10:13
 38/79 anonim ***** válasza:
83%
30! Tényleg? Akkor hogy hogy egyedül vagy?
jan. 17. 10:38
 39/79 anonim ***** válasza:
24%
Nem, régen nem sérelmezték a feministák, hogy a férfiaknak is van igénye a szépségre.
jan. 17. 10:44
 40/79 anonim ***** válasza:
47%
Igen? Akkor ez fordítva is igaz, hogy a nőknek is szükségük van arra a férfira aki nekik tetszik.
jan. 17. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!