Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen a szingli nőket nézte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen a szingli nőket nézte le inkább a társadalom, ma meg a férfiakat?

Figyelt kérdés
Régen általában azt mondták egy férfira, ha hosszútávon egyedül élt, hogy biztos túl sokat válogat, nem akar megállapodni, a nőre meg, hogy nem kellett senkinek. Ma viszont pont fordítva van, a nők mondják, hogy nekik milyen jó egyedül és a macska elég nekik, férfiak meg sokkal többet sírnak, hogy átnéznek rajtuk.

dec. 8. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Senki nem nézi le a szingli férfiakat.
dec. 8. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
A szingli férfiakat már régóta lenézik. Sokszor azt állítják róluk ismeretlenül, hogy fogyatékos, elmebajos.
dec. 8. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Én sem nézem le a szingli férfiakat. Aki önszántából az és jól is érzi magát így, nem árt magának, más embereknek, a környezetének, őket miért nézzem le? Vagy aki szeretne kapcsolatot, de úgy érzi, nem találta meg még a neki megfelelőt és kivár, őt miért nézzem le?

Azokat a szingli férfiakat nézem le, akik siránkoznak hogy szinglik, de tenni nem akarnak ellene és mindenki hibás, csak ők nem. Meg azokat, akik amúgy jól elvannak egyedül, de a szex az kell és emiatt hülyítik a nőket.

dec. 8. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Sosem kaptam azon magamat, hogy idegenek párkapcsolati státuszán merengek, és értékítéletet hozok ez alapján.

A lófszt sem érdekli, hogy van-e párod vagy sem, az viszont más kérdés, hogy ezt hogy kezeled.

Láttam már olyat, hogy egy nő a könnyeivel küszködve adta elő egy nagy társaság előtt, hogy mennyire élvezi a szingli életet. Nevetséges és szánalmas volt. Ha nem csinálja ezt a műsort, akkor valószínűleg rég elfelejtettem volna, és le se szarnám, hogy van-e pasija.

A férfiakkal ugyanez a helyzet. Ha csak simán szingli, az engem baromira nem érdekel. Ha viszont hisztizik emiatt, a nőket hibáztatja vagy erőszakos, az elfogadhatatlan és megvetendő.

dec. 8. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Senkit nem érdekel ha valaki szingli, max a pletykás öregasszonyokat.
dec. 8. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Régen a nőket tényleg lenézték. A férfiakat most nem nézik le - az nem lenézés, hogy egy nőnek egyedül jobb, mint egy semmilyen kapcsolatban, az sem lenézés, hogy egy férfi bánkódik a magányossága miatt.
dec. 8. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül vagyok már 4 éve, 35 vagyok, sokszor kérdezik meg miért vagyok egyedül, de nem hiszem hogy lenéznének ez miatt! Nekem egyszerűen túl nagy felelősség egy család, a legutóbbi kapcsolatom is részben ezért futott zátonyra, mert nekem elég ha úgymond “elvagyunk” persze a legtöbb nőnek ez nem elég, ami persze érthető!

Meg hozzá tartozik hogy nekem több egyedül töltött időre van igényem mint, társaságra! Annak meg nincs értelme ha egy nő mellettem elmagányosodik!

dec. 12. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Én is kb hasonló vagyok, csak kicsit fiatalabb.

dec. 12. 12:41
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Kollektíve és oda-vissza nézzük le egymást. Az öreg a fiatalat, a fiatal az öreget, a hívő az eretneket, a hitehagyott az istenfélőt. Még a tolvaj is lenézi a meglopottat.
dec. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!