Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen a szingli nőket nézte le inkább a társadalom, ma meg a férfiakat?
Én sem nézem le a szingli férfiakat. Aki önszántából az és jól is érzi magát így, nem árt magának, más embereknek, a környezetének, őket miért nézzem le? Vagy aki szeretne kapcsolatot, de úgy érzi, nem találta meg még a neki megfelelőt és kivár, őt miért nézzem le?
Azokat a szingli férfiakat nézem le, akik siránkoznak hogy szinglik, de tenni nem akarnak ellene és mindenki hibás, csak ők nem. Meg azokat, akik amúgy jól elvannak egyedül, de a szex az kell és emiatt hülyítik a nőket.
Sosem kaptam azon magamat, hogy idegenek párkapcsolati státuszán merengek, és értékítéletet hozok ez alapján.
A lófszt sem érdekli, hogy van-e párod vagy sem, az viszont más kérdés, hogy ezt hogy kezeled.
Láttam már olyat, hogy egy nő a könnyeivel küszködve adta elő egy nagy társaság előtt, hogy mennyire élvezi a szingli életet. Nevetséges és szánalmas volt. Ha nem csinálja ezt a műsort, akkor valószínűleg rég elfelejtettem volna, és le se szarnám, hogy van-e pasija.
A férfiakkal ugyanez a helyzet. Ha csak simán szingli, az engem baromira nem érdekel. Ha viszont hisztizik emiatt, a nőket hibáztatja vagy erőszakos, az elfogadhatatlan és megvetendő.
Egyedül vagyok már 4 éve, 35 vagyok, sokszor kérdezik meg miért vagyok egyedül, de nem hiszem hogy lenéznének ez miatt! Nekem egyszerűen túl nagy felelősség egy család, a legutóbbi kapcsolatom is részben ezért futott zátonyra, mert nekem elég ha úgymond “elvagyunk” persze a legtöbb nőnek ez nem elég, ami persze érthető!
Meg hozzá tartozik hogy nekem több egyedül töltött időre van igényem mint, társaságra! Annak meg nincs értelme ha egy nő mellettem elmagányosodik!
Én is kb hasonló vagyok, csak kicsit fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!