Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az államnak nem kéne lassan létrehoznia egy incel rehabilitációs központot, ahol a sikertelen férfiakat visszaszoktatnák a társadalomba?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 22:21
1/14 anonim válasza:
De, szakembereknek igenis foglalkoznia kellene ezzel a problémával, jelen pillanatban nem tudok róla, hogy hivatalosan elismert probléma lenne ez a szakemberek körében, és ez nagy baj.
2/14 anonim válasza:
De, most már egyértelműen közérdek a társadalom peremére sodródott férfiak tömegeinek a visszaintegrálódása. Éveken belül visszafordíthatatlan károkat fog okozni az incelprobléma.
3/14 anonim válasza:
Bárki bármit mond, a szakembereknek igenis dolguk lenne a problémával foglalkozni, nőket valóban nem lehet szerezni ezeknek az embereknek, de tanácsokkal igenis el kellene őket látni, hogy mit tudnának tenni a lelki fejlődésük érdekében.
4/14 anonim válasza:
Még mindig van pszichológus, pszichiáter tb alapon. Csak el kéne menni.
5/14 anonim válasza:
4
De hiába megy el valaki, ha cart nem ér. Én nem vagyok incel, meg nem is értek egyet velük, kivéve ebben most. Mert én is 3-nál voltam ugyan azzal a gonddal, és egyik se tudod segíteni.
6/14 anonim válasza:
Inkább el kéne titeket tiltani a nettől, mert unalmas naponta 10 ugyanilyen, egyforma kérdést olvasni.
7/14 anonim válasza:
#5: talán mert gőzöd sincs arról, hogyan zajlik egy terápia, és neked mi benne a feladatod. A pszichológus / pszichiáter nem afféle lelki szerelőmester, aki beléd nyúl és megjavít téged, te meg passzívan tűröd.
10/14 anonim válasza:
A prostizás sokkal többet segít mint ilyen-olyan pszichomókus (személyes tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!