Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérnek állandóan képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérnek állandóan képet privátban?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesítőnek tartom . Ha felmegyek társkeresőre rakok fel direkt nem egy képet (selfie ,vagy amin valamelyik hobbim űzöm ) ennek ellenére nem egyszer volt az ,hogy a pali kérte tőlem ,hogy privát üzenetben is küldjek neki képet . Természetesen nem küldök. Ki tudja hol és mire használná fel.

Férfiaktól kérdezném akik ilyet kérnék nőktől ,hogy mire jó ez ?

Illetve nők ,ti szoktatok képet küldeni privátban?

jan. 2. 21:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30-as, képkönyörgés= kis hiba, folyamatosan a másik hibáztatása nulla infóval= nagy hiba
jan. 5. 10:27
 32/38 mikeXxX ***** válasza:
31# számodra= kis hiba a kérdező számára=nagy hiba! Pont ezért mondtam más szemszögből is nézni kell a dolgokat.
jan. 5. 12:22
 33/38 anonim ***** válasza:

"Én azt nem értem hogy miért nem gondolkodsz el azon hogy miért az ilyen sutyerákokokkal beszélsz mindig ?"

Szerinted ez mi? Bár tényleg nem értem miért magyarázok gyengeelméjűnek.

Szerinted direkt kiválasztja azokat, akikre rá van írva hogy képet fognak kérni? Mégis honnan tudja ki fog folyamatosan képekért nyomulni? Nincsen rájuk írva. Te pedig ezért kéred számon. Akkor legyen a képkönyörgés nagy hiba, de a tiéd még háromszor akkora mivel neked agyad sincs.

jan. 5. 13:50
 34/38 mikeXxX ***** válasza:
0%
33# kezdhetünk sárral dobálózni de az pont a te IQ szintedet jelzi. Tehát kedves nem éppen a legélesebb kés a fiókban. Azért írtam ezt mert valószínűleg olyan kinézetű emberek is ezek akiket a kérdező match-be válogat akik pont csak erre mennek érdekes nekem most a baráti körbe kérdezve egy haverom sem kért képeket de ennek ellenére mivel sok embert ismerek tudom hogy általában pont azok kérnek képet akik már látszólag is csak szexre mennek. De úgy érzem felesleges neked bármivel is érvelni mert csak a saját szemszögedet nézed és nem azt ami a világban jelen van. ✌️🙋
jan. 5. 16:14
 35/38 BeefEater ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor szerintem nem veled van a probléma.

Ebben az esetben én inkább randit kérnék, nem még képet (ha egyébként jó a beszélgetés).

jan. 6. 16:39
 36/38 anonim ***** válasza:

"látszólag is csak szexre mennek"

hallod, neked a tindernél kellene dolgoznod és beixelned azokat akik "látszólag a szexre mennek", hogy az egyszerű földi halandók is tudják. Miért, ez nem a külsőtől függ, vagy mégis mit gondolsz?

jan. 6. 17:41
 37/38 mikeXxX ***** válasza:

36 Most ez komoly ?

Akkor mondok pár példát mert látom nehéz elhinned.

Férfiként nézem az adatlapot semmi sincs kitöltve ez szerintem már érdekes ha valaki komolyan akar keresni valakit. Aztán ott van hogy csak fehérneműben pózerkodik meg kint van a háromnegyed melle.

Szerinted ő komolyat keres?

Nőként dettó félmeztelen kocsival pózerkodó napszemüveges ( még a szaros arcát sem vállalja) adatlap 0 infó de ő ken baba tehát sokan utaznak rá. De érdekes mód erre kattint mégis sok nő! Honnan tudom én is jóképű vagyok és izmos is de ameddig normális képem volt kint addig csak napi 20 jelölés amint Mr gyökér lettem pózerba azonnal napi 60. Na pont ezért írtam az elején el lehet gondolkozni kit jelöl be a kérdező. Ennyire pofon egyszerű.

jan. 6. 22:32
 38/38 anonim ***** válasza:

De most ezzel semmi gond nincs hogy a gyökerek megtalálják a kiéhezett elhanyagolt háziasszonyokat akiknek szintén csak szex kell. Mit akarsz ezektől a köröktől, minek nézegeted őket?

A képeket nem csak ezek kéregetik, hanem akik a másik taktikát játsszák, komoly kapcsolatot keres látszólag, de folyamatosan képet kér. Néha kitekinthetnél a kis mesevilágodból ahol csak a nyilvánvaló buta csedek és jófijúk léteznek.

jan. 6. 22:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!