Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérnek állandóan képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérnek állandóan képet privátban?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesítőnek tartom . Ha felmegyek társkeresőre rakok fel direkt nem egy képet (selfie ,vagy amin valamelyik hobbim űzöm ) ennek ellenére nem egyszer volt az ,hogy a pali kérte tőlem ,hogy privát üzenetben is küldjek neki képet . Természetesen nem küldök. Ki tudja hol és mire használná fel.

Férfiaktól kérdezném akik ilyet kérnék nőktől ,hogy mire jó ez ?

Illetve nők ,ti szoktatok képet küldeni privátban?

jan. 2. 21:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudja lementeni a nyilvanos fotot? Printscreenrol hallottal mar??

Gondolom ellenorzi,h a feltoltott kepek a te szemelyazonossagodnaj felelnek -e meg vagy mas kepeivel ismerkedsz. Vagy pl. mar nem ugy nezel ki ,mint a fotokon.

Ha az ember soha nem tesz fel pl

bikinis kepeket nyilvanosan sajat maga,de kesobb megtalalja valahol oket nxilvanosan ,akkor megteheti a rendorsegi feljelentest. Mert a privatban kuldott barmely fotojat tette fel az illeto. Ilyen a magyar jogrendszer,kerdezz meg egy ugyvedet vagy tobbet.

jan. 2. 22:03
 12/38 A kérdező kommentje:
10. Szívemből szóltál. Nem véletlen ,hogy én sem vagyok fent sokáig ezeken az oldalakon. De mindig belebotlottam legalább egy ilyenbe,abban a rövid intervallumban is míg fent voltam.
jan. 2. 22:06
 13/38 anonim ***** válasza:
79%

Én eddig sosem kértem, de pont egy hete futottam bele egy csalóba, aki nagyon trükkösen rávett dolgokra, eszembe se jutott, hogy fel kene tűnjön, hogy csak egy arcfotója van, és lehet kamu. A részleteket most itt hagyjuk, de ez ráébresztett, hogy valahogy meg kell róla bizonyosodni, hogy azzal beszélek, akinek kiadja magát.

Rengeteg a csaló hazug ember, aki másokat akar becsapni, lehúzni, megkárosítani. Muszáj óvatosnak lenni tényleg!

Ezelőtt azt hittem, csak a nők lehetnek ilyesmik áldozatai, de megdöbbenten vettem tudomásul a saját bőrömön, hogy ez sajnos visszafelé is kihasználásra kerül gyakran! :O

39/F

jan. 2. 22:25
 14/38 anonim ***** válasza:
13: Elmeséled mi történt? Hátha tanulunk belőle.
jan. 2. 22:26
 15/38 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt feltétel,hogy privátban képet kérjek,ha volt kint! Kamuktól persze mindig jött kéretlenül is és nem is akármilyen!

51F

jan. 2. 22:31
 16/38 anonim ***** válasza:
29%
Nahát, most teljesen azt hittem hogy a 10-est én írtam, pedig nem. Mondjuk most nem pont így írnám le mert már régebben volt és hidegen hagy, de ez a lényeg. Amúgy szerintem esti recsihez kell nekik.
jan. 2. 22:32
 17/38 anonim ***** válasza:
16. szerinted a profilképedre nem menne nekik?
jan. 2. 23:10
 18/38 mikeXxX ***** válasza:
52%

Én azt nem értem hogy miért nem gondolkodsz el azon hogy miért az ilyen sutyerákokokkal beszélsz mindig ?

Soha egyszer sem kértem képet egy társkeresőn. 45f

jan. 3. 00:57
 19/38 anonim ***** válasza:

Inkább kérjen akkor már képet, mint hogy ilyen szöveget beírjon:

"Én azt nem értem hogy miért nem gondolkodsz el azon hogy miért az ilyen sutyerákokokkal beszélsz mindig ?"

Valószínű azért beszél azokkal, mert azok vannak ott. De akkor már inkább kérjen képet mint hogy agyhalott legyen.

jan. 3. 06:57
 20/38 anonim ***** válasza:
49%

Arcos/ testalkatos képek kérése ismerkedési szakaszban normális!

Nőknél szokott az lenni hogy rà vannak kattanva hogy a férfi küldjön képeket (arcot) és ha nem olyan mint az aktuális kedvenc hollywoodi színész jóképű ? Már jön is a offolas szó nélkül*

jan. 3. 07:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!