Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérnek állandóan képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérnek állandóan képet privátban?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesítőnek tartom . Ha felmegyek társkeresőre rakok fel direkt nem egy képet (selfie ,vagy amin valamelyik hobbim űzöm ) ennek ellenére nem egyszer volt az ,hogy a pali kérte tőlem ,hogy privát üzenetben is küldjek neki képet . Természetesen nem küldök. Ki tudja hol és mire használná fel.

Férfiaktól kérdezném akik ilyet kérnék nőktől ,hogy mire jó ez ?

Illetve nők ,ti szoktatok képet küldeni privátban?

jan. 2. 21:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Én meg téged nem értelek. Teszel fel képet magadról a netre nyilvánosan, amivel nincs bajod, de ha privátban kér valaki egy képet rólad, akkor már rögtön "ki tudja mit kezd majd vele".
jan. 2. 21:40
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
#1 Általában másmilyen jellegű képeket szoktak kérni. Mint itt is.
jan. 2. 21:41
 3/25 A kérdező kommentje:
Igen ,mert amit én feltöltök, az nyílván olyan amivel nem tud mit kezdeni . Plusz ugye azokat nem tudja letölteni/ továbbítani. De ha privátban küldök mondjuk Messengeren azt lementheti és feltöltheti akárhova.
jan. 2. 21:44
 4/25 A kérdező kommentje:
2. Igen sajnos ilyen is volt màr,hogy azt kérte, küldjek egy bikinis képet..természetesen eszem ágában nem volt küldeni. Erre elmondott mindennek.. aztán tiltottam.
jan. 2. 21:47
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
Intim képet sosem kérnék tőled, az arcod viszont szeretném látni. Remélem, ez utóbbi azért érthető.
jan. 2. 21:50
 6/25 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a privát kép ebben az esetben mást jelent, mint amit kitennél nyilvánosra...

Konkrétan villantósat vár.

jan. 2. 21:51
 7/25 anonim ***** válasza:
82%
Vagy nincs olyan képed ahol mondjuk jól látszik az arcod, még azt tudom elképzelni.
jan. 2. 21:52
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem küldtem sose. Volt kinn 2 3 és kész...aztán úgyis átmentünk Facerra pl, ismerős lett ott is vannak képek.

Élőbe dög el minden úgyis.

jan. 2. 21:56
 9/25 A kérdező kommentje:
7. Csak olyan képem van kint ,amin jól látható az arcom. Ezért nem vágtam ezt sosem ,hogy mi a bánatért kellene privátban is kép..
jan. 2. 21:59
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
Barmok, ennyi. Lehet lepontozni. Agyrém ez a qrva képmánia, hogy folyton újabbat és újabbat kéregetnek, meg még videochatelj is velük egy csomót. +1 ok, amiért rövid idő után eltűntem társkeresőről. Aztán csodálkoznak, miért nincs fenn annyi nő... Ki a fenének hiányzik ez meg a többi szarságuk, ami csak szerintük jó és vonzó?
jan. 2. 22:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!