Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérnek állandóan képet privátban?
Rohadt idegesítőnek tartom . Ha felmegyek társkeresőre rakok fel direkt nem egy képet (selfie ,vagy amin valamelyik hobbim űzöm ) ennek ellenére nem egyszer volt az ,hogy a pali kérte tőlem ,hogy privát üzenetben is küldjek neki képet . Természetesen nem küldök. Ki tudja hol és mire használná fel.
Férfiaktól kérdezném akik ilyet kérnék nőktől ,hogy mire jó ez ?
Illetve nők ,ti szoktatok képet küldeni privátban?
"az nyílván olyan amivel nem tud mit kezdeni"
Miért ne tudna???
"Plusz ugye azokat nem tudja letölteni/ továbbítani"
De letudja :D
"Arcos/ testalkatos képek kérése ismerkedési szakaszban normális!"
De nem folyamatosan újabbat és újabbat. Van kinn az adatlapon, nem kép nélküli ismerkedésről van szó. Ha pedig valaki annyira gyanakvó már, hogy semmi más nem tudja megnyugtatni, csak ez, az inkább hagyja a netes ismerkedést. Vagy ha normálisnak tartjuk az ilyen szintű gyanakvást, akkor tartsuk annak azt is, hogy van, akinek nagyon idegesítő, nyomasztó és kényelmetlen, hogy állandóan képeket kell produkálnia. "Mai világ" ide vagy oda, például én is utálok folyton fotózgatni (nem csak magamat).
22. Maximálisan egyetértek !
Ha kamu képet töltenék fel a társkeresőre ,akkor eleve privátban is kamu képet küldenék. Tényleg túlzásnak éreztem ezt mindig is ,hogy naponta új képet akartak volna rólam.
Most vagy az van, hogy csak hülyékkel beszélgettél, akik csak ruha nélküli képet akartak. Ezt nem zárnám ki.
A másik lehetőség, hogy a képeid nagyon mesterségesek, filterezettek, beállítottak, nincsen teljes alakos kép, stb. És csak látni szeretnék, hogy valójában hogy nézel ki. Ha nincs teljes alakos kép, akkor majdnem minden férfi azt fogja gondolni, hogy azért, mert olyan kövér vagy.
25.volt olyan kép ami majdnem egész alakos és sportolok (futok) rajta tehát azon látszott ,hogy nem vagyok kövér
A másik meg egy szimpla selfie volt mindenféle flitter nélkül.
Azért csak volt, mert töröltem magam az oldalról. Ilyen oldalakon tényleg a büdös életben sem fogok normális embert találni.
Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat!
19 # A lehetőség előtted mehetsz képeket küldeni 😄!
Ha roszz közegű embereknél ismerkedik valaki akkor ez simán benne van a pakliban ezen nem tudom miért nem lehet elgondolkodni és ezért miért kell egyből egy másiknak pedig támadni egy időben én is azért vonzottam minden selejtest mert nem jó helyen kerestem nem megfelelő embert néha nem árt az embernek ha más szemszögből is megnézi a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!