Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a 30 éven felüli felnőtt férfi aki a szüleivel él párkapcsolatra és önálló életre nagyrészt alkalmatlan, jobb messze elkerülni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

20-as sokat ad valóban de teljesen más területen. Pl. letojsz mindent de ez se mindig jó. Én pl. egy katasztrófa vagyok az egyedülélésben.

A nőknél meg semmit nem jelent manapság az hogy egyedül élsz, ez kb. a -12. elvárás csak. Itt még pluszban sem vagy.

Saját kecó már a 0. körül van.

De ahhoz h kitűnj hitelmentes, rózsadombi 3-4 szobás újépítésű kell ezeknek.

tegnap 10:47
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

Én is ezek vagyok, nő. Nem kell saját lakás, nekem van. Az kell nekem, hogy mentálisan le legyen válva a szüleiről. Hogy ne egyik fészekből menjen a másikba. Hogy legyen olyan helyzet az életében, amikor mindent neki kellett megoldania.

Nekem van egy 30 feletti barátnőm, aki a szüleivel (és tesójával) él családi házban. Totál életképtelen. Süt neked karira mézeskalácsot, de nem tud (tudna amúgy, ahogy mindenki) bevásárolni hozzá, csak 2-3 részletben, mert anyuka mindig bevásárol neki, csak be kell nyúlnia a hűtőbe. Kiváló szakember, de a bugyiját anyuka mossa. Rengeteg giccses porfogót vesz, nem rak félre semmit. Egyedül nem mer elmenni sehova, férfi eladókhoz nem mer hozzászólni.

Ha elköltözne, és fél évig magára lenne utalva úgy, hogy csak az intéződik el, amit ő intéz el, fel kell mernie hívni a futárt, neki kell gondoskodnia az ebédjéről, hatalmasat nőne az önbizalma.

Amúgy a szüleivel sem jön ki, ahogy elmeséli, gyereknek tartják. Pénzkereső gyereknek.

Egyik kollégám meg 40 feletti férfi, aki az anyjával lakott, míg az meg nem halt. Aztán egyik ebédszünetben ott dohogott, hogy a testvére nem engedi, hogy odaköltözzön hozzá meg a feleségéhez...

"Én pl. egy katasztrófa vagyok az egyedülélésben."

Ami számomra probléma lenne. De sztem számodra is az lenne, hogy én meg nem. Ezzel nincs semmi baj.

Nem kell elhinned, benne maradhatsz abban, ami jól esik, de a mental load a legtöbb nő baja. Ez igazán felkapott téma. Nem kell saját kecó. Abból ki lehet dobni a másikat. Sokkal jobb a közös albérlet. Mellesleg... mondom, van lakásom, és szerintem aki tud fizetni manapság albérletet, sokkal gazdagabb. Az IT-s ismerőseim mind albérletben élnek; ha én albérletben élnék, szerintem éheznék.

tegnap 11:54
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
22-esnek kb. senki sem elég jó...
tegnap 13:12
 24/27 anonim ***** válasza:
58%

20-as: ne kamuzz, a külsőt "érzed" meg. Ezt hívják halo effectnek, vagy holdudvar hatásnak. A külső megjelenés alapján ítélkezel és alkotsz véleményt valakiről. Az ember, mint faj amúgy így működik ebben semmi extra nincs.

Nem érzed meg senkiről, hogy mennyi pénze van, hol dolgozik, hol lakik, milyen a szüleivel a viszonya stb.

A külsejét látod és ez alapján GONDOLSZ valamit róla, magyarul előítéleted van vele szemben. De ez mindenkinél így működik.

tegnap 13:47
 25/27 anonim ***** válasza:
27%

Hú, látom elég sok itt a mamahoteles incel.

#3 vagyok és férfi

tegnap 16:37
 26/27 anonim ***** válasza:

"Nem érzed meg senkiről, hogy mennyi pénze van, hol dolgozik, hol lakik, milyen a szüleivel a viszonya stb."

Ezeket valóban nem. De sokan megérzik, ha valaki bántalmazott környezetből jön, vagy csak simán zsarnokok a szülei, vagy ha magasról tojtak rá. Csak picit kell odafigyelni a másikra. Ahogy beszél, ahogy viselkedik, a gesztusai, a mimikája, szemkontaktus vagy hiánya.

tegnap 16:53
 27/27 anonim ***** válasza:

"22-esnek kb. senki sem elég jó..."

Életke, egyetlen témáról van szó, otthonélő férfiakról. Ebből neked hogy jött le, hogy senki nem elég jó nekem? Az önálló férfi jó lenne. Az otthonélő nem. Ennyi volt a téma.

tegnap 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!